Justitia de la Neamt, doar pentru fraieri!

Ghici cine se plimba nestigherită azi prin oraș? “Doamna” Enache, soția fostului viceprimar de la Poiana Teiului, Paul Enache…condamnat în trecut pentru fapta penală de viol in grup asupra unei minore care a rămas cu traume pe viață și care nu s-a mai intors în țară de rușine, plecată fiind peste hotare după ce a fost violată.

Și ar mai fi o problemă: mașina din imagine, împreună cu alte 9 masini proprietatea lui Paul Enache (NT-34-ENA, NT-09-HDY, NT-32-ENA, NT-35-ENA, NT-95-ENA, NT-88-ENA, NT-99-ENA, NT-52-ENA, NT-79-ENA) fac obiectul unui dosar de executare silită și nu au ce cauta prin trafic…în mod legal, dar cum justiția e doar pentru proști, șeful postului de politie Poiana Teiului (rudă de familie cu violatorul Enache) a “uitat” sa pună in aplicare decizia judecătorească, că doar șpagă a incasat de pe urma taierilor ilegale de masă lemnoasă facute de clanul Enache. Parcă e un tipar tras la indigo dupa modelul Coșerariu de la Dămuc – Bicaz Chei, acolo unde camioanele Panțârilor (parte din mafia lemnului de top de pe Valea Muntelui) trec nestingherite chiar sub nasul lui fără să pățească nimic, ca el e ocupat cu Folk-ul (pentru că așa se ascund lichelele in spatele unor copii nevinovati).

Una peste alta, te apucă și râsul cand vezi cum legea si deciziile judecatorești sunt un NIMIC, un ZERO BARAT pentru unii, însă poate ne explică treaba asta pupincuristul Corfu de la tvmneamt.ro care l-a promovat de zor pe violatorul Enache în campania din 2019 si care a incasat sume consistente la negru sub formă de EVAZIUNE FISCALĂ! Și poate de data asta spune ceva mai mult decât că, cităm: “n-au dispărut pădurile…nici din Neamț, nici din România”!

Cum e măi “doamnă” să te plimbi cu ochelari de soare la ochi intr-o masină care nu are ce cauta pe stradă în timp ce dormi noaptea în pat cu un VIOLATOR care a facut poștă o minoră împreună cu alți 5 inculpați? Sau să îți spunem pocnitoare?

PS: nu e de mirare că Paul Enache e acum la PNL (+PSD)…doar acolo găsești violatori, drogați (foști Prefecți) si cam toate scursurile societății care și-au batut joc de o țară intreagă în ultimii 2 ani!

justitie-neamt-pentru-fraieri-1

paul-enache-viol

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022