STUDIU: Cat costa presa INFECTA din Neamt?

14/05/2020 by Anonymous Piatra Neamt

STUDIU: Cat costa presa INFECTA din Neamt?

Astazi o sa va povestim despre cat costa presa INFECTA si EVAZIONISTA din Neamt si cum puteti sa evitati in a mai fi tepuiti de boschetari precum Ionut Corfu de la tvmneamt.ro sau de hoti de portofele autointitulati jurnalisti cum este Daniel Vinca de la vestea.net

Va explicam ieri despre existenta unui site (din multe altele) care face o evaluare a unui domeniu (nume.ro) unde este gazduit unul sau mai multe site-uri de internet cu tematici diferite. Astazi o sa analizam separat fiecare publicatie infecta, evazionista si securista din Neamt (publicatii despre care noi am tot scris, cu probe) si o sa va aratam ADEVARATA lor valoare de piata, nu cea smenuita pe care o vand ei la toti fraierii sau la toti cei care nu inteleg anumiti termeni tehnici in domeniul online.

Pentru acest studiu am folosit site-ul https://www.siteworthtraffic.com/ (unul din multe altele) care calculeaza valoarea de piata a unui site in functie de numarul de vizitatori unici pe care acesta il are zilnic, lunar si anual. Ca sa nu va mai pacaliti, trebuie sa va explicam faptul ca numarul de vizitatori unici NU ESTE acelasi lucru cu numarul de vizite. “Vizitele” sunt acele afisari repetate ale unui site pentru create de un singur utilizator, iar “Vizitatorii Unici” sunt unul sau mai multi utilizatori care acceseaza site-ul respectiv din locatii (IP-uri) diferite. Mai pe intelesul tuturor, sa luam exemplu pe Viorel care sta in Darmanesti si intra pe tvmneamt.ro ca sa citeasca un articol, iar Vulpita care sta in Maratei, intra si ea pe tvmneamt.ro si citeste un alt articol de fake news. In momentul de fata avem 2 utilizatori unici care acceseaza tvmneamt.ro din locatii diferite, deci 2 VIZITATORI UNICI si 2 VIZITE. Daca Viorel si cu Vupita acceseaza din nou tvmneamt.ro peste alte 2 ore pentru a citi alte articole, numarul de “Vizitatori Unici” nu se modifica pentru ca Viorel si cu Vulpita intra din aceleasi locatii, insa se modifica numarul de VIZITE…deci o sa avem 2 vizitatori unici si 4 sau mai multe vizite (sau afisari ale paginii), in functie de cate articole au mai citit Viorel si cu Vulpita. Concluzia: degeaba avem 2 utilizatori care au efectuat 4 sau mai multe vizite (afisari ale paginii) pentru ca valoarea de piata a unui site se calculeaza in functie de numarul de vizitatori unici si NU in functie de vizite (afisari), pentru ca un singur utilizator ar putea, prin diferite metode, sa creeze in mod abuziv cate 300 afisari false, ceea ce ar fi irelevant pentru a calcula valoarea de piata a site-ului repsectiv. Si chiar si asa, sunt metode prin care se poate fenta, tot in mod abuziv, si numarul de vizitatori unici pentru a creste valoarea de piata a unui site, iar pentru asimptomaticii in domeniul IT exista firme care, contra cost, se ocupa de toata treaba, si aveti aici un exemplu: https://seone.ro/trafic-site-web/. Cu alte cuvinte, oricine poate cumpara trafic pentrun un site (trafic FAKE) pentru a fenta statisticile “alea bune” si a pacali pe altii in scopul obtinerii unor foloase materiale sau de alta natura.

Din fericire, oligofrenii astia din presa evazionista si infecta de la Neamt au creierul cat o nuca si nu ii duce pe ei capul la metode de genul asta, asa ca hai sa vedem cat costa de fapt si de drept boschetarii astia care au vizibilitate in beci (si sa speram ca, in viitorul apropiat, si in “beciul domnesc”):

stat-vestea-net

Hotul de portofele Vinca cu vestea.net: cota de piata reala – 1.331 USD cu 1.823 vizitatori unici pe zi

stat-atacul-ro

Daniel Muraru cu atacul.ro: cota de piata reala – 214 USD cu 293 vizitatori unici pe zi

stat-mesagerulneamt

Securistul Valentin Balanescu cu mesagerulneamt.ro – cota de piata reala 1.111 USD cu 1.522 vizitatori unici pe zi

stat-newsallert

Gabi Apetrii cu newsallert.ro (presa PNL-ista de la Neamt) – cota de piata reala 203 USD cu 279 vizitatori unici pe zi

stat-tvmneamt

Sobolanul evazionist Ionut Corfu cu tvmneamt.ro – cota de piata reala 571 USD cu 782 vizitatori unici pe zi

In statisticile de mai sus mai apar si veniturile acestor site-uri care folosesc sistemul de reclame de la Google (Google Ad-Sense) si sumele generate zilnic, lunar si anual pe care sobolanii le incaseaza (o avere!). Insa ATENTIE!: aici vorbim strict despre valoarea de piata a site-urilor si veniturile incasate din reclamele Google, NU si despre contractele de publicitate, santajele si alte forme de evaziune pe care sobolanii le fac si in urma carora incaseaza, de multe ori, la negru!

Si acuma sa va explicam si manevra cu Paginile de Facebook ale publicatiilor evazioniste:

Sa clarificam un lucru inca din start: Pagina de Facebook NU este tot una cu site-ul (pagina de internet), desi, in unele cazuri, ca de exemplu TVMNeamt, denumirea este aceeasi (TVMneamt.ro), insa ele sunt 2 lucruri total diferite. O alta manevra folosita de boschetarii astia este cea cu IMPACTUL POSTARILOR de pe paginile lor de facebook! Ce inseamna IMPACTUL POSTARILOR: “impactul postarilor” de pe facebook inseamna STRICT numarul de persoane la care a ajuns postarea respectiva, insa NU si numarul de vizualizari (interactiuni) cu postarea, si aici este si cheia manevrei de fapt! O postare de pe facebook are 2 mari caracteristici: IMPACTUL (adica numarul de persoane la care a ajuns postarea) si INTERACTIUNILE (care inseamna vizualizarea completa a postarii, numarul de distriburi si reactiile – adica numarul de like-uri). Boschetarii mai sus mentionati care au vizibilitate in beci, conform statisticilor, intotdeauna vor veni sa va prosteasca ori cu NUMARUL DE AFISARI (VIZITE) de pe site care, de foarte multe ori este mare, chiar daca numarul de VIZITATORI UNICI este mic (numar pe care boschetarii nu il vor spune niciodata), ori cu IMPACTUL pe care il au ei la postarile din paginile lor de Facebook aferente publicatiilor. Intotdeauna, statisticile REALE ale postarilor din paginile de facebook le veti gasi la sectiunea INTERACTIUNI ALE POSTARILOR! Si ca sa va facem sa intelegeti si mai bine cum e asta cu facebook-ul, spre exemplu Oana Bulai vrea sa isi faca campanie pe pagina de facebook evazionista TVMNeamt.ro, si plateste suma de 3.000 lei pentru 2 articole. Sobolanul Corfu scrie 2 articole pe pagina de facebook, din aia 3.000 lei incasati de la Oana Bulai plateste, de exemplu, 2.000 lei publicitate (adica postare promovata) pe pagina de facebook, face un impact destul de maricel, 1.000 lei ii baga in buzunar, ii arata Gheisei ce tare e el si ce impact mare are si toata lumea e fericita…insa teapa! Cu 2.000 lei reclama platita pe facebook pentru 2 articole, se creeaza de exemplu un impact de 30.000 de oameni per postare, insa din cauza ca articolul este scris de un analfabet si nu are priza la public, INTERACTIUNEA postarii este poate de doar 500-1000 persoane (adica acele persoane care au si vizualizat intreg continutul postarii si au reactionat cu like sau au redistribuit postarea). Si uite asa, analfabetii platesc si evazionistii oligofreni incaseaza!

Si cum nu intamplator l-am lasat pe orfanul de Corfu la urma, trebuie sa mai facem o scurta precizare referitoare la publicatia evazionista tvmneamt.ro: Ionut Corfu a dus in cap brandul TVM, brand care, la preluarea fostei televiziuni de catre “Mistretul” Misaila, avea o valoare de piata de 80.000 EURO (aici incluzandu-se absolut tot ce tine de un trust de presa, nu doar de site, cum am vorbit noi mai sus!), aceasta suma de 80.000 EURO fiind negociata de catre reprezentatii postului TVM de la acea vreme care nu au dorit sa instraineze pachetul majoritar de actiuni. Si uite asa, televiziunea a ajuns pe mana lui Misaila care a distrus-o iar brandul TVM pe mana boschetarului de Corfu care, de la 80.000 EURO bani cash valoare de piata, reprezentand doar sigla, numele si licenta audio-vizuala, a reusit performanta ca in 5 ani de zile sa faca TVM (tvmneamt.ro) sa coste 571 USD. Bravo, oligofrenule…esti un adevarat capitalist!

Noi vom face demersuri in cel mai scurt timp posibil pentru a trimite Curtii de Conturi a Romaniei, precum si celor de la DNA aceste cifre mai sus mentionate din statisticile REALE ale presei INFECTE de la Neamt deoarece nu se justifica cheltuirea din banul public a sumelor reprezentand taxa de protectie pentru respectivele publicatii, paguba produsa bugetelor anumitor institutii si bugetelor locale fiind uriasa.

Analfabetilor din lumea politica, cum ati putut plati din 2010 si pana astazi sute de milioare (RON) catre asa-zisa “presa” din Neamt care, insumata, are o valoare de piata cat un logan second-hand ruginit, adica 3.430 USD?

logan-olx-presa

Daca nu ati stiut pana acum valoarea reala a pupincuristilor din presa, va anuntam noi oficial de faptul ca v-au tepuit…si bine v-au facut! Dar daca ati stiut, si cu buna credinta le-ati dat banii, sunteti niste lepre care trebuie sa mearga urgent la puscarie, de mana cu “ziaristii” lui peste prajit!

PS: despre Jurnal FM (jurnalfm.ro) nici nu are rost sa mai pomenim…este CEL MAI MARE FAKE din spatiul online al judetului Neamt, dupa cum am explicat tot noi, aici: https://anonymouspiatraneamt.com/adevarul-din-spatele-jurnal-fm-neamt-un-mare-fake/

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019