Spitalul Judetean Neamt si Bacilul Piocianic

25/04/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Spitalul Judetean Neamt si Bacilul Piocianic

Auzi cica s-a descoperit Bacilul Piocianic la Spitalul Judetean Neamt, spital declarat oficial COVID-19 de altfel. Stam si ne intrebam oare ce dracu a cautat drogatul ala de Prefect la spital, acolo unde a mai chemat si Ministrul pentru a evalua situatia? Altceva inafara de “patrunjelul” din malaxor nu vedem sa fi cautat…

Haideti sa va spunem noi adevarul si ce e cu Spitalul Judetean Neamt, asa in mare: in primul rand, spitalul NU ARE AUTORIZATIE SANITARA pentru ca NU ARE CUM…blocul alimentar este lipit de crematoriu, si asa este din anii ’60 de cand Ceauseacu l-a construit! Boschetarii astia de politicieni, daca au vreo unul curaj, sa arate public autorizatia sanitara a spitalului, dar nu aia babardita pe care o avem si noi si pe care daca am posta-o, sincer, ne-am face de ras!

Pana in momentul de fata, cam din ’60 si pana acuma, in Spitalul Judetean Neamt au murit mult mai multi oameni decat au murit pana acuma de Coronavirus in toata Romania, iar cei care lucreaza acolo stiu asta foarte bine si pot confirma oricand!

Pe langa Bacilul Piocianic descoperit asa deodata, ca prin minune, mai este si Stafilococul Auriu si inca vreo 15 alte bacterii de ani de zile, asa ca nu va panicati. Si daca tot s-a facut aceasta mare descoperire cu Bacilul Piocianic, ia hai sa vedem asa pe scurt cam ce inseamna asta:

Deoarece “bacilul gram negativ pseudomonas aeruginosa” (asa cum este trecut pe wikipedia) poate produce infectii la nivelul oricarui organ, inclusiv pneumonii, mai ales la pacientii ventilati mecanic, de aici rezulta in mod clar pentru oricine, mai putin pentru drogatii si analfabetii de la Perfectura Neamt, ca in urma depistarii Bacilului Piocianic la Spitalul Judetean Neamt, acesta nu intruneste conditiile de siguranta pentru a fi desemnat “SPITAL COVID-19″!!!

Orice medic infectionist stie ca acest Bacil Piocianic produce asa-numitele infectii oportuniste iar pacientul infectat cu acest bacil are o suferinta grava, iar persoanele intubate si ventilate mecanic sunt practic predispuse infectiei cu Bacilul Piocianic!

Acestea fiind spuse, stati calmi si muriti linistiti, Guvernul si Prefectura Neamt vegheaza cu cel mai mare interes pentru binele cetateanului!

Anonymous Piatra Neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: