RUSSIA DATA LEAKS (1/2)

aonymous-data-leaks

db-c

Rustam Kurmaev – Partea 1

DIMENSIUNE TOTALA – 163 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 2

DIMENSIUNE TOTALA – 121 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 3

DIMENSIUNE TOTALA – 124 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 4

DIMENSIUNE TOTALA – 137 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 5

DIMENSIUNE TOTALA – 133 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 6

DIMENSIUNE TOTALA – 69 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 7

DIMENSIUNE TOTALA – 65 GigaBytes

Rustam Kurmaev – Partea 8

DIMENSIUNE TOTALA – 72 GigaBytes

Documente și e-mailuri de la Rustam Kurmaev si Partenerii (RKP Law), o firmă de avocatură rusă care lucrează cu mari firme bancare, mass-media, firme petroliere și industriale cu interese de stat si cu companii americane. Unii dintre clienții lor includ: Ikea, Volkswagen Group Rusia, Toyota Rusia, Oilfield Service Company, Panasonic, Mechel PJSC, ChTPZ PJSC, Abbott Laboratories, Baker Hughes, ING Bank, Yamaha Motor, Jones Lang LaSalle, Caterpillar, JLL, Gilette, Citibank , Mars, VimpelCom, 2×2 și Sberbank.

db-c

Filiala Polara a IFCPO – Partea 1

DIMENSIUNE TOTALA – 101 GigaBytes

Filiala Polara a IFCPO – Partea 2

DIMENSIUNE TOTALA – 112 GigaBytes

Filiala Polara a IFCPO – Partea 3

DIMENSIUNE TOTALA – 101 GigaBytes

Filiala Polara a IFCPO – Partea 4

DIMENSIUNE TOTALA – 95 GigaBytes

E-mailuri de la Filiala Polară a Institutului Federal de Cercetare a Pescuitului și Oceanografiei din Rusia ale căror studii determină captura totală admisă a diferitelor forme de viață marine comerciale.

db-c

NPO VS

DIMENSIUNE TOTALA – 1.7 GigaBytes

Peste un milion de e-mailuri de la NPO VS / НПО ВС, o companie IT rusă specializată în automatizarea și securitatea datelor, inclusiv în procesarea și protecția secretelor de stat. Printre clienții NPO VS se numără Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării din Rusia.

db-c

ELVEES

DIMENSIUNE TOTALA – 749 GigaBytes

70.000 de documente de la Elvees, un producător rus de circuite integrate, soluții de securitate si tehnologii anti-drone. Elvees oferă, de asemenea, tehnologie de securitate pentru câmpurile petroliere, rafinării și conducte, împreună cu alte nevoi ale industriei energetice.

db-c

Ministerul Culturii al Federatiei Ruse

DIMENSIUNE TOTALA – 446 GigaBytes

230.000 de e-mailuri de la Ministerul Culturii al Federației Ruse / Министерство культуры Российской Федерации care este responsabil de politica statului în ceea ce privește arta, cinematografia, arhivele, drepturile de autor si cenzura patrimoniului cultural.

db-c

Grupul Metprom – Partea 1

DIMENSIUNE TOTALA – 138 GigaBytes

Grupul Metprom – Partea 2

DIMENSIUNE TOTALA – 33 GigaBytes

E-mailuri de la Metprom, un grup de inginerie metalurgică și investiții implicat în zeci de proiecte cu ArcelorMittal, PAO NLMK, întreprinderile grupului EVRAZ, uzinele PAO Mechel, PAO Severstal, uzina metalurgică Isfahan (Republica Islamică Iran), uzina metalurgică Helwan (Republica Arabă Egipt) și alții.

db-c

SOCAR Energoresource

DIMENSIUNE TOTALA – 130 GigaBytes

116.500 de e-mailuri SOCAR Energoresource / ООО Сокар энергоресурс care operează Rafinăria Antipinsky și mai multe câmpuri petroliere. SOCAR Energoresource lucrează direct cu Gazprom, Rosneft și Lukoil și este parțial deținută de Compania Petrolieră de Stat a Republicii Azerbaidjan (SOCAR).

db-c

McLanahan Russia

DIMENSIUNE TOTALA – 302 GigaBytes

311.122 de e-mailuri de la McLanahan Rusia, o companie de echipamente miniere și servicii cu originea și sediul corporativ în Hollidaysburg, Pennsylvania – S.U.A. McLanahan Corporation își descrie originile ca fiind începuturile unei dinastii în industrie care s-a implicat în minerit, prelucrarea cărbunelui, fracking, si agricultura industrială a animalelor, cum ar fi fabricile de lapte.

db-c

Departamentul de Educație din Strezhevoy

DIMENSIUNE TOTALA – 221 GigaBytes

250.000 de e-mailuri de la Departamentul de Educație al Administrației Districtului orașului Strezhevoy (Стрежево́й).

db-c

LLC Capital

DIMENSIUNE TOTALA – 20 GigaBytes

1.990 de e-mailuri de la LLC Capital / ООО Капитал, o firmă de contabilitate specializată care lucrează cu Grupul SAFMAR al lui Mikhail Gutseriev și activele acestuia, inclusiv PJSC RussNeft.

db-c

CorpMSP

DIMENSIUNE TOTALA – 482 GigaBytes

75.000 de documente si e-mailuri de la CorpMSP, o instituție federală care oferă suport întreprinderilor mici și mijlocii. Acționarul de control al CorpMSP este Federația Rusă. CorpMSP este, de asemenea, folosit ca o companie tampon pentru spioni digitali și menține contracte cu Ministerul Apărării Rus.

db-c

Capital Legal Services

DIMENSIUNE TOTALA – 65 GigaBytes

Aproximativ 200.000 de e-mailuri de la firma de avocatură rusă Capital Legal Services care practică avocatura într-o varietate de domenii. În plus, 89.000 de e-mailuri se află într-o cutie poștală “Purges” constând în mare parte din notificări prin e-mail returnate, cron jobs și alte notificări de server.

db-c

Administratia orasului Blagovescensk

DIMENSIUNE TOTALA – 150 GigaBytes

230.000 de e-mailuri de la Administrația orașului Blagoveshchensk / Благове́щенск din 2019 până în 2022.

db-c

Camera Publica din Krasnoyarsk

DIMENSIUNE TOTALA – 41 GigaBytes

69.000 de e-mailuri de la Camera Publică din Krasnoyarsk, unul din cele mai mare orașe din Rusia. Krasnoyarsk este un nod important al Căii Ferate Transsiberiane și este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din țară.

db-c

Serviciul Proiecte Portuare si Feroviare

DIMENSIUNE TOTALA – 106 GigaBytes

77.500 de e-mailuri de la Serviciul de Proiecte Portuare și Feroviare al SA UMMC / Служба по портовым и железнодорожным проектам (ОАО УГМК) care operează în cele mai mari două porturi specializate din Rusia. Aceste porturi și-au maximizat cifra de afaceri cu marfă prin cooperarea cu JSC Căile Ferate Ruse / ОАО Российские железные дороги (ОАО РЖД), care livrează cărbune din siturile miniere către porturi. Transporturile de cărbune din aceste porturi ajung în peste 30 de țări, inclusiv Coreea de Sud, Japonia, China, Norvegia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Slovenia, Finlanda, Brazilia, Israel și Turcia.

db-c

Guvernul orasului Achinsk

DIMENSIUNE TOTALA – 8.5 GigaBytes

Peste 7.000 de e-mailuri de la Guvernul orașului Achinsk.

db-c

Elektrocentromontazh

DIMENSIUNE TOTALA – 1.7 TerraBytes

1,23 milioane de e-mailuri (corespondenta interna) de la Elektrocentromontazh (ECM) / Электроцентромонтаж, organizația șefă de putere a Rusiei (și anterior URSS) fondata in 1940. ECM proiectează, testează, construiește, instalează și întreține echipamente electrice în instalațiile de generare și transmisie a energiei electrice din peste 25 de regiuni din Rusia. Clienții interni ai ECM includ centralele nucleare Novovoronezh, Kursk și Smolensk, Russian Railways JSC, întreprinderea de stat Moscow Power Directorate, Departamentul de Energie al Guvernului Moscova, Filiala Moscova – Electrice United JSC și Baltic Oil Pipelines LLC. Printre clienții străini ai ECM se numara AREVA GmbH, Schneider Electric și SIEMENS, clienti care figurează și pe lista extinsă de parteneri străini și interni.

db-c

Petersburg Social Commercial Bank

DIMENSIUNE TOTALA – 542 GB

229.000 de e-mailuri (corespondenta interna) și 630.000 de documente de la Petersburg Social Commercial Bank / Петербургский социальный коммерческий банк, una dintre primele 100 de bănci rusești în ceea ce privește activele nete.

db-c

ALET

DIMENSIUNE TOTALA – 1.1 TB

Aproape 1,1 milioane de e-mailuri (corespondenta interna) de la ALET / АЛЕТ, un broker vamal pentru companii din industria combustibilului și energiei care se ocupă de exporturi și declarații vamale pentru cărbune, țiței, gaze lichefiate și produse petroliere. ALET a lucrat cu peste 400 de companii din 2011 pentru a depune peste 119.000 de declarații vamale și are recomandări de la Gazprom, Gazprom Neft și Bashneft. Aproximativ 75% din afacerile ALET provin din produse petroliere, 10% din petrol și 9% din produse cu hidrocarburi.

db-c

ENERPRED

DIMENSIUNE TOTALA – 432 GB

645.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Enerpred / Энерпред, cel mai mare producător de scule hidraulice din Rusia specializat în industria energetică, petrochimică, cărbune, gaz și construcții.

db-c

Accent Capital

DIMENSIUNE TOTALA – 211 GB

65.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Accent Capital, o firmă comercială de investiții imobiliare. Spre deosebire de multe alte firme de investiții imobiliare, Accent Capital deține sau este direct implicat în gestionarea multor proprietăți în care investesc clienții săi.

db-c

SAWATZKY

DIMENSIUNE TOTALA – 432 GB

575.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Sawatzky, o companie de administrare imobiliară. Printre clienții Sawatzky se numara Du Pont, Lenovo, Whirlpool, Aveva, Wella, Johnson & Johnson, Cisco, Google, Swatch, Avito, Samsung, Microsoft, Western Union, Saint-Gobain, Turkish Airlines și British American Tobacco

db-c

Worldwide Invest

DIMENSIUNE TOTALA – 130 GB

Aproape 250.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Worldwide Invest / ВОРЛДВАЙД ИНВЕСТ АС, o firmă de investiții ce are legaturi cu căile ferate din Estonia și Rusia.

db-c

TENDERTECH

DIMENSIUNE TOTALA – 160 GB

426.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Tendertech / Тендертех, o firmă ruseasca specializată în procesarea documentelor financiare și bancare în numele afacerilor și antreprenorilor. Printre băncile partenere ale Tendertech se afla Transcapitalbank, Bank Uralsib, Bank Soyuz, RGS Bank, Bank ZENIT și Otkritie Bank.

db-c

Departamentul General de Trupe si Constructii Civile

DIMENSIUNE TOTALA – 9.5 GB

15.600 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Guov I GS - Departamentul General de Trupe și Construcții Civile / гуов управление оправление оправление обустройства войск и гражданского строительства, o companie de construcții care lucrează la proiecte în interesul Ministerului Apărării din Rusia. Compania este deținută în totalitate de Ministerul rus al Apărării prin JSC Garnizon (fostă Oboronservis) și JSC GUOV / ГУОВ, Direcția Principală pentru Aranjarea Trupelor / Главное управление управление обустровстров – 4% și respectiv 9% acțiuni

db-c

Synesis Surveillance System

DIMENSIUNE TOTALA – 1.2 GB

Videoclipuri și date despre sistemul de supraveghere Synesis, Kipod și software-ul implementat în Belarus.

db-c

Neocom Geoservice

DIMENSIUNE TOTALA – 107 GB

87.500 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Neocom Geoservice, o firmă de inginerie specializată în explorarea zăcămintelor de petrol și gaze și furnizarea de asistență pentru foraj. Printre clienții lor principali se numără Gazprom, Orenburgneft, Samotlorneftegaz, Tyumenneftegaz și Rospan International.

db-c

GAZREGION

DIMENSIUNE TOTALA – 222 GB

Corespondenta interna, documente și chei de decriptare de la Gazregion, o companie de construcții specializată în conducte și instalații de gaz. Printre clienții Gazregion se numără și Gazprom care are mii de kilometri de conducte, parte a programului Federației Ruse de transport de gaze în diferite regiuni.

db-c

Continent Express

DIMENSIUNE TOTALA – 399 GB

Documente și baze de date extrase de pe serverele Continent Express, o agenție de turism rusă.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022