RUSSIA DATA LEAKS (2/2)

aonymous-data-leaks

db-c

Gazprom Linde Engineering

DIMENSIUNE TOTALA – 728 GB

768.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Gazprom Linde Engineering care este specializată în proiectarea instalațiilor de procesare a gazelor, petrochimicelor și a rafinăriilor de petrol. Gazprom Linde Engineering este o asociere intre Gazprom și Linde din care fac parte Gazprom, Gazprom Invest, Gazprom Neft, Linde, Novatek, Tatneft, China National Chemical Engineering, Sojitz și RusChemAlliance.

db-c

TECHNOTEC

DIMENSIUNE TOTALA – 440 GB

495.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Technotec, o firma ruseasca ce a furnizat servicii de zăcăminte de petrol și gaze împreună cu reactivi chimici utilizați în producția și transportul petrolului apartinand companiilor Rosneft și Gazprom Neft inca din 1995. Totodata, Technotec a colaborat si cu institute de cercetare precum Universitatea de Stat Rusă de Petrol și Gaze Gubkin, Întreprinderea Unitară de Stat Federală și Institutul pentru Probleme Petrolului și Gazelor din cadrul Academiei Ruse de Științe.

db-c

Departamentul de Educatie din Strezhevoy

DIMENSIUNE TOTALA – 221 GB

250.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Departamentul de Educație al Administrației Districtului orașului Strezhevoy (Стрежево́й)

db-c

Administrația orasului Blagovescensk

DIMENSIUNE TOTALA – 150 GB

230.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Administrația orașului Blagoveshchensk / Благове́щенск, din 2019 până în 2022.

db-c

Ministerul Culturii al Federației Ruse

DIMENSIUNE TOTALA – 446 GB

230.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Ministerul Culturii al Federației Ruse / Министерство культуры Российской Федерации care este responsabil de politica statului în materie de artă, cinematografie, arhive, drepturi de autor si cenzura patrimoniului cultural.

db-c

Biroul Guvernatorului  regiunii Tver

DIMENSIUNE TOTALA – 116 GB

130.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la guvernatorul regiunii Tver (numit de Putin) și de la personalul său, din 2016 până în 2022.

db-c

FOREST (Angara)

DIMENSIUNE TOTALA – 35.7 GB

37.500 de e-mailuri (corespondenta interna) de la compania Forest / Форест, o firmă rusă de exploatare forestieră și producție de lemn.

db-c

AEROGAZ

DIMENSIUNE TOTALA – 145 GB

In jur de 100.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Aerogaz, o companie de inginerie specializată în industria petrolului și gazelor. Printre clienții Aerogaz se numără Rosneft, NOVATEK, Volgagaz, Purneft și alții.

db-c

PETROFORT

DIMENSIUNE TOTALA – 244 GB

Aproximativ 300.000 de e-mailuri (corespondenta interna) de la Petrofort, unul dintre cele mai mari spații de birouri și centre de afaceri din Sankt Petersburg.

db-c

Televiziunea de Stat din Rusia – Corespondenta

DIMENSIUNE TOTALA – 420 GB

900.000 de e-mailuri de la VGTRK / вгтрк  (Televiziunea de Stat din Rusia) care este un radiodifuzor de stat ce operează cinci posturi naționale de televiziune, două rețele internaționale, cinci posturi de radio și peste 80 de rețele regionale de televiziune și radio.

db-c

Televiziunea de Stat din Rusia – Documente

DIMENSIUNE TOTALA – 269 GB

Peste 4.000 de documente de la VGTRK / вгтрк  (Televiziunea de Stat din Rusia) care este un radiodifuzor de stat ce operează cinci posturi naționale de televiziune, două rețele internaționale, cinci posturi de radio și peste 80 de rețele regionale de televiziune și radio.

db-c

Uzina Mecanica din Lipetsk

DIMENSIUNE TOTALA – 27 GB

Uzina Mecanică din Lipetsk se ocupa cu producția și vânzarea de arme și echipamente militare, repararea, întreținerea și instalarea armelor și echipamentelor militare ale șasiurilor cu șenile autopropulsate. Astăzi, fabrica este unul dintre principalii producători de tractoare autopropulsate modernizate pentru sistemele de rachete antiaeriene S-300V4 din Rusia.

db-c

MOSEKSPERTIZA – Email

DIMENSIUNE TOTALA – 58.2 GB

Peste 150.000 de e-mailuri de la Mosekspertiza, o corporație de stat creată de Camera de Comerț din Moscova pentru a oferi servicii de expertiză și consultanță întreprinderilor rusești.

db-c

MOSEKSPERTIZA – Documente

DIMENSIUNE TOTALA – 17 GB

8.200 de fișiere de la Mosekspertiza, o corporație de stat creată de Camera de Comerț din Moscova pentru a oferi servicii de expertiză și consultanță întreprinderilor rusești.

db-c

MOSEKSPERTIZA – Baza de Date

DIMENSIUNE TOTALA – 210 GB

210 GB reprezentand baze de date de la Mosekspertiza, o corporație de stat creată de Camera de Comerț din Moscova pentru a oferi servicii de expertiză și consultanță întreprinderilor rusești.

db-c

MARATHON GROUP

DIMENSIUNE TOTALA – 51.9 GB

62.000 de e-mailuri de la Marathon Group, o firmă de investiții deținută de Alexander Vinokurov – oligarh rus care se află sub sancțiunile Uniunii Europene pentru “oferirea unei surse substanțiale de venituri guvernului Rusiei”. Vinokurov este ginerele ministrului rus de externe Serghei Lavrov care a oferit un sprijin semnificativ Grupului Marathon.

db-c

THOZIS CORP

DIMENSIUNE TOTALA – 5.9 GB

5.500 de e-mailuri de la Thozis Corp, o firmă de investiții rusă deținută de Zakhar Smushkin (numărul 2.674 pe lista miliardarilor Forbes) care este implicată în proiectul de construire a orașului satelit Yuzhny din Sankt Petersburg – unul dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare din Rusia care a fost aprobat de guvernul rus ca investiție prioritară (parte a “Strategiei 2020″) și care primește sprijin guvernamental.

db-c

ROSTPROYEKT

DIMENSIUNE TOTALA – 2.4 GB

2.4 GB de corespondenta electronica sustrasa de pe serverele companiei rusesti RostProekt / РостПроект, o companie cu sediul in Moscova ce activeaza in domeniul constructiilor.

db-c

MASHOIL

DIMENSIUNE TOTALA – 110 GB

Aproape 140.000 de e-mailuri de la compania MashOil care proiectează, produce și întreține echipamente utilizate în industriile de foraj, minerit și fracking. MashOil este reprezentantul oficial al Grupului FID în Federația Rusă care reunește întreprinderi din Belarus și Rusia ce proiectează, produc și furnizează echipamente legate de extracția hidrocarburilor. Compania a testat echipamente și a semnat acorduri cu filialele Gazprom.

db-c

ROSATOM

DIMENSIUNE TOTALA – 15.3 GB

Peste 10.000 de fotografii, peste 1.000 de documente si baze de date SQL obtinute de pe servere apartinand Corporatiei de Energie Nucleara de Stat din Rusia – Rosatom. Techsnabexport / Техснабэкспорт, cunoscut si sub numele de TENEX, exporta uraniu si ofera servicii de imbogatire a uraniului pentru reactoarele nucleare straine. Rosatom este responsabil pentru 76% din exporturile globale de tehnologie nucleara.

db-c

Banca Centrala a Rusiei

DIMENSIUNE TOTALA – 22.5 GB

Aproximativ 18.000 de documente apartinand Bancii Centrale a Rusiei: acorduri, corespondenta, transferuri bancare, secrete comerciale ale oligarhilor si rapoarte despre economia reala a rusiei care desfiinteaza propaganda din ultimii 20 ani.

db-c

Russia Files

DIMENSIUNE TOTALA – 17 GB

Diverse documente si softuri apartinand unor instituii de stat din Rusia. Datele sunt in limba rusa, exact asa cum au fost gasite si extrase de pe serverele rusilor.

db-c

TRANSNEFT

DIMENSIUNE TOTALA – 79 GB

Date extrase de pe servere apartinand Departamentului de Cercetare si Dezvoltare al companiei Transneft, o companie controlata de stat care gestionează sistemul de conducte prin care este transportat țițeiul din Rusia.

db-c

Institutul de Cercetare Spatiala

DIMENSIUNE TOTALA – 670 MB

Documente PDF, formulare scrise de mână, descrieri ale misiunilor lunare din 2025, foi de calcul si multe altele apartinand Institutului de Cercetare Spatiala al Rusiei. ATENTIE!: pachetul contine si un program executabil pe care va sugeram sa-l deschideti intr-un mediu izolat – Virtual Machine – fara acces la internet (pentru cunoscatori).

db-c

Institutul de Securitate Nucleara din Moscova

DIMENSIUNE TOTALA – 294 MB

Aproximativ 40.000 de fisiere in format XML apartinand Institutului de Securitate Nucleară din Moscova, institutie înființată în noiembrie 1988 ce se ocupa cu cercetarea pentru îmbunătățirea și monitorizarea siguranței centralelor nucleare din Rusia.

db-c

ROSKOMNADZOR – BAZA DE DATE

DIMENSIUNE TOTALA – 170 GB

Baza de date apartinand Roskomnadzor - Serviciul Federal Rus pentru Supravegherea Comunicațiilor, Tehnologia Informației și Mass-Media.

db-c

ROSKOMNADZOR – DOCUMENTE

DIMENSIUNE TOTALA – 383 GB

Peste 360.000 de fisiere de la Serviciul Federal Rus pentru Supravegherea Comunicațiilor, Tehnologia Informației și Mass-Media (anterior cunoscut ca Serviciul Federal Rus de Supraveghere pentru Respectarea Legislației în Mass-Media și Protecția Patrimoniului Cultural). Roskomnadzor este agenția rusă responsabilă de monitorizarea, controlul și cenzura mass-media din Rusia, precum și de respectarea cerințelor de prelucrare a datelor cu caracter personal și de coordonarea activităților care implică frecvențe radio.

db-c

Dmitry V. Khavchenko – [email protected]

DIMENSIUNE TOTALA – 1.7 GB

Mesajele din casuta de e-mail [email protected] apartinand lui Dmitry V. Khavchenko, un militant care are legătură cu teroriștii pro-ruși din Donbas, cu serviciile de securitate ruse și care a participat la operațiuni de influență ce au vizat Ucraina. Totodata, mesajele arata implicarea rusilor într-o finanțare secretă pentru campania lui Zelenskyi.

db-c

Igor Pilyaeva – [email protected]

DIMENSIUNE TOTALA – 75.5 MB

Mesajele din casuta de e-mail [email protected] (Igor Pilyaeva) legate de operațiunile rusești în Ucraina.

db-c

Jana Salmin – [email protected]

DIMENSIUNE TOTALA – 209 MB

Mesajele din casuta de e-mail [email protected] (Jana Salmin) legate de operațiunile rusești în Ucraina.

db-c

Ministerul de Interne Rus

DIMENSIUNE TOTALA – 67 GB

Diverse documente obtinute de pe serverele Ministerului de Interne Rus care arata, printre altele, agresiunea Rusa împotriva Ucrainei.

db-c

Banca Rusa SberBank

DIMENSIUNE TOTALA – 2.1 GB

Peste 13.500 de fișiere obtinute de la biroul de traduceri Sberbank al Rusiei care ofera o perspectivă unică asupra intereselor băncii și ale clienților săi. Traducerile includ analize politice, vânzări militare și raportare open source.

db-c

Partea intunecata a Kremlinului

DIMENSIUNE TOTALA – 108 GB

Sute de mii de documente și e-mailuri de la jurnaliști ruși, bancheri, oligarhi, naționaliști și teroriști din Kremlin.

db-c

Republica Populara Donețk

DIMENSIUNE TOTALA – 1.5 GB

Documente referitoare la grupuri armate ilegale ale organizației teroriste “Republica Populară Donețk”.

db-c

Sholtai Boltai

DIMENSIUNE TOTALA – 8.7 GB

Documente care demasca oligarhii și factorii de decizie ruși. Unii au susținut că relația lui Sholtai Boltai cu Guvernul Rus a început înainte de arestările asociate, deși acest lucru rămâne neconfirmat.

db-c

Ministerul Comertului Chinez

DIMENSIUNE TOTALA – 303 MB

Documente care conțin detalii despre acordurile dintre Ministerul Comertului Chinez cu Rusia, Ucraina și Belarus. Documentele sunt în limba engleză, rusă și chineză. Unul dintre documente obținute de la Biroul Chinez de Externe din Minsk indică relațiile dintre celebrul șef al mafiei ruse Marat Balagula și politicieni ucraineni de rang înalt.

db-c

Lista militari rusi Bucha

DIMENSIUNE TOTALA – 10 MB

Lista militarilor ruși staționați la Bucha (51460) ce include numele, gradele și detaliile pașapoartelor rușilor care servesc în Brigada 64 Motorizata ce a ocupat Bucha înainte de 31 martie.

db-c

Lista cu 620 angajati FSB

DIMENSIUNE TOTALA – 650 KB

Lista angajaților FSB a Federației Ruse înregistrată la adresa: Moscova, st. Bolshaya Lubianka. Lista contine numele complet, data nașterii, locul nașterii, serie pașaport, data emiterii, autoritatea emitentă, codul autorității, adresa de înregistrare, autoritatea, adresa anterioară, mărci speciale, semnatura, datorii, numar de telefon, marca autoturism propriu si nr. de înmatriculare, număr de sistem.

db-c

Lista cu 120.000 soldati rusi din Ucraina

DIMENSIUNE TOTALA – 22 MB

Lista cu cei 120.000 de soldati rusi care lupta pe front in Ucraina, lista ce contine nume, date de nastere, adrese, afilierea la unitatile militare si seriile pasapoartelor.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022