Rapanosul Vinca de la Vestea si noul studio

16/03/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Rapanosul Vinca de la Vestea si noul studio

Hotul de portofele Daniel Vinca de la publicatia evazionista “vestea.net” (spunem hot de portofele pentru ca am si demnostrat treaba asta aici: https://anonymouspiatraneamt.com/vinca-hotul-de-portofele/) a facut recent o postare care ne-a provocat atata greata incat trebuie neaparat sa facem cateva precizari:

Postarea cu pricina:

daniel-vinca-boschet1

Noi avem un sfat pentru tine, rapanos evazionist: suntem de parere ca tocmai tu ar trebui sa mergi sa le faci cumparaturile locatarilor din blocul ANL, acolo unde ai stat si ai lasat datorii in valoare de 8.000 lei, datorii care au fost platite tot de locatari…aceleasi datorii pentru care si in ziua de azi executorul judecatoresc te cauta ca sa le recupereze. Nu ai platit nici chirie si nici intretinere la apartamentul pe care l-ai primit moca de la PDL (in vremurile lor bune) si intr-un final ai fost evacuat, oligofrenule. Fix la oamenii aia sa mergi acuma sa le dai o mana de ajutor! Si acuma sa iti aratam si probele, boschetarule, ca nu noi o spunem, ci o Instanta de Judecata:

Dosar nr. 706/279/2016 din 09.02.2016 (poate fi gasit si pe site-ul http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx)

sentinta-daniel-vinca

Acuma, lasand boschetareala asta deoparte care te caracterizeaza perfect, am inteles ca ti-ai gasit un nou spatiu pentru studio intr-o locatie TOP SECRET de langa Unic, adica mai exact o fosta dugheana care si acuma duhneste a alcool, proprietatea lui Ouatu….locatie in care au fost si descinderi cu mascati acum ceva vreme, si cand ai primit mobilierul, te-ai laudat ca un boschetar oligofren ce esti:

evaziune-mobilier-vinca-daniel-x

Hai sa povestim la oameni cum a fost treaba cu mobilierul, bine?…si daca gresim undeva, te rugam, draga boschetar, sa ne corectezi: mobilierul pe care tu l-ai primit moca (pentru ca toata viata ta ai fost un rapanos ordinar care a stat numa dupa mocangeala) a fost adus acolo la “noul sediu” de catre angajatii Publiserv, si aici atentie! – angajatii Publiserv care, IN TIMPUL SERVICIULUI (adica platiti din banii nostri) iti carau tie mobilierul pe ascuns, si ghici cu ce il carau: cu masinile societatii care, la fel, sunt platite tot de noi, din bani publici. Ei spune tu orfanule, cam cum se cheama asta? Si mai ai tupeul ordinar sa vorbesti oamenilor despre moralitate si corectitudine, “jurnalist” INFECT ce esti!

Iti lasam mai jos o pozica dulcica, cu un personaj adorabil (o curva penala!), ca sa nu uiti nici tu si nici oamenii din jurul tau cam cat de corect si “necumparat” esti tu…in mod special de PSD!

vinca-bulai-boschetari

PS: un alt rapanos de “jurnalist” evazionist cu o publicatie de 2 lei, plina de articole false si santaje mediatice!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019