Pretul tacerii in presa infecta de la Neamt…

După apariția documentarului Recorder despre TOATĂ presa coruptă și “necumpărată” de nimeni din Romania iată că presa aia “corectă” de la Neamț în spatele căreia se ascund toți analfabeții și toate lichelele sociale care până acum erau fani Recorder si distribuiau fel și fel de clipuri despre corupție (vezi exemplul tâlharului de la vestea. net) a intrat brusc în silenzio stampa. Mai trebuie să explicăm și de ce?

Ce au uitat cei de la Recorder să menționeze este FAPTA PENALĂ DE EVAZIUNEA FISCALĂ pe care o comit CU BUNĂ ȘTIINȚĂ mai ales “jurnaliștii necumpărați de nimeni” (ca să îi cităm) de la Neamț prin încasarea unor sume rotunde de bani la negru tot pentru “articole de promovare și publicitate”…sume care nu figurează în nicio contabilitate financiară. Și aici noi vă putem da zeci de exemple precum sumele de bani încasate de Ionuț Corfu (tvmneamt. ro) de la Harbuzul expirat în campania pentru alegerile locale din 2016, sume plătite la negru chiar în interiorul restaurantului The Library din incinta hotelului Central.

Și dacă tot o ard pervers cu “asumatul” aceiași tâlhari din presa locală, le dăm astăzi ocazia de a demonstra din nou cât de asumați sunt (așa cum ei singuri se autointitulează – “presa asumată) și să iasă în spatiul public ca niște bărbați adevărați cei care se regăsesc în documentul de mai jos!

HAI CURAJ, TÂLHARILOR “ASUMAȚI”!

presa-neat-coruptie-vestea-tvmneamt

spm