Panica la Spitalul Judetean Neamt

05/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Panica la Spitalul Judetean Neamt

Acum cateva zile in urma, cativa medici de la Spitalul Judetean Neamt au iesit “ca baietii” la un restaurant de fite din oras pentru a lua cina. Pana aici, nimic suspect, doar ca totul s-a dovedit a fi cina cea de taina. Daca ati fi auzit ce limbaj de trotuar folosea unul dintre cei mai “buni” chirurgi ai orasului si ce plan diabolic a pus la cale cu colegii sai, v-ati fi facut cruce cu doua maini.

Mafia din Spitalul Judetean Neamt este pregatita sa plateasca oricat “jurnalistilor” evazionisti si santajisti Corfu Ionut, Vinca Daniel si Balanescu Valentin pentru ca acestia, cu ajutorul “ziarelor” online de cacat pe care le detin, sa faca orice pentru distrugerea imaginii managerului actual Codrut Munteanu. Aces Codrut Munteanu, chirurg eminent, este venit de la Bucuresti in functia de manager si le-a cam stricat manevrele spagarilor din spital. Stati linistiti ca nici arestarile de la ortopedie, cu tot tam-tamul facut de DGA, nu au rezolvat mare lucru. La spital in continuare se ia spaga multa iar omerta incearca cu disperare sa scape de cel care o incomodeaza.

Ati ramas cu totii surprinsi de sutele de milioane gasite de politisti in fisetele medicilor. Pai e cam putin, la cata spaga iau unii medici din spital…aia erau bani de tigari. Tinta acestor disperati este managerul actual Codrut Munteanu care le sta ca un cui in talpa multora. Mai nou au facut in asa fel incat sa il opreasca pe acesta sa opereze, chirurg fiind, i-au taiat salariul si zilnic fac toate mizeriile ca sa il determine sa plece. Haideti sa va spunem si de ce:

Combinatiile si manevrele de la aprovizionare sunt controlate de oamenii lui Dan Constantin, iar directorul financiar-contabil raspunde la acelasi ordin. Cat de naiv ai putut sa fii mai draga Ionel Arsene incat sa crezi ca acest Dan Constantin va fi omul tau? Toate achizitiile din spital sunt dijmuite de “trupa veche”, si aici vorbim de cateva miliarde de lei pe luna. In continuare, concursurile se fac cu banii jos, ca la taraba, iar toate combinatiile privind posturile libere din spital sunt manevrate de catre panarama Carmen Morosanu (sefa serviciului RUONS) fara de care nu misca absolut nimic in spital. Alimentele se fura in continuare din blocul alimentar, alimente care ar trebui sa ajunga pe masa bolnavilor, si desi spitalul are monitorizare video si sisteme de acces cu bariera, nimeni nu vede nimic, nimeni nu controleaza nimic…nici macar sacosele angajatelor din bucatarie, care sunt intotdeauna pline.

Acestea sunt doar cateva din adevarurile Spitalului Judetean Neamt. In curand o sa le publicam pe toate! Sunt enorm de multe…

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: