Marturia sotilor Baicu din Parlamentul Romaniei despre CORUPTIA de la SAJ NEAMT!

EI NU AU TĂCUT ȘI AU FOST DAȚI AFARĂ! Acuma cine îi apără? Ascultați cu atenție mărturia soților Baicu din Parlamentul României despre troaca de porci de la SAJ Neamt din mandatul ZDRENTEI Dorice Albu, acestia platind cu locul de munca dupa dezvaluirea ilegalitatilor de la Serviciul Județean de Ambulanță:

spm

Acuma nu stim exact cu ce se mai ocupa IPJ Neamt, DIICOT Neamt si DGA/DNA insa avem o singura intrebare: tinand cont de toate dovezile prezentate atat de noi in spatiul public si trimise pe mail la toate institutiile, cat si de zecile de plangeri facute de sotii Baicu pe la diverse structuri ale statului (cu probe in spate), CE MAI CAUTA ZDREANTA ASTA DE DORICE ALBU (ALATURI DE TOTI COMPLICII EI) IN LIBERTATE? Fara suparare, dar daca oamenii va mai injura in spatiul public pe diverse platforme de socializare, credeti ca o fac degeaba?!

Iar pentru toti CRETINII care stiu ei cu razboaie, cu teleportarea prin 5G si cam cu orice altceva ce au votat de 30 de ani incoace PSD si PNL/PDL prin rotatie, repeteam: MERITATI DIN PLIN SA MURITI CA NISTE GUNOAIE CASAPITE DE UN SISTEM MEDICAL CORUPT PE CARE VOI SINGURI L-ATI CREAT PRIN VOT (pentru ca e fain sa votezi pentru 1kg zahar, 1 litru de ulei sau pentru interese)!

dorice-albu-ionel-arsene-coruptie

dorice-albu-george-lazar-coruptie

Sa nu uitam nici de “rampa primara de lansare” a CORUPTEI Dorice Albu care, dintr-o VACA RAPANOASA, a ajuns o “DOAMNA” LIBIDINOASA : revista “OK” (paravanul prostitutiei romascane/nemtene) apartinand deputatei PSD Oana Bulai, adica o alta panarama libidinoasa si securista care “nu mai poate de interesele nemtenilor” (la 7 metri in partea dorsala):

dorice-albu-saj-neamt-psd-oana-bulai

>>> LINK ARTICOL ADEVARUL.RO DESPRE “CINE ESTE OANA BULAI” si REVISTA “O.K” (CLICK AICI!)

Despre “PRESA NECUMPARATA” de la Neamt care nu a suflat o vorba despre coruptia de la SAJ Neamt si despre Dorice Albu in toti anii astia mai are rost sa pomenim? Sau despre faptul ca cei de la IPJ Neamt – Compartimentul Infractiuni Economice “dorm” in timp ce fix “presa aia necumparata de nimeni” alcatuita din toti PUSCARIASII, TOTI ANALFABETII CU 10 CLASE si TOTI SECURISTII (care au stat la masa cu Omar Hayssam si cu Adrian Nastase) incaseaza BANI LA NEGRU (EVAZIUNE FISCALA!) de la LEPRE precum Dorice Albu si altii ca sa taca din gura? Nu mai are………

FELICITARI SOTILOR BAICU PENTRU CURAJUL DE CARE DAU DOVADA IAR CU ACEASTA OCAZIE LE TRANSMITEM CA AU TOATA SUSTINEREA SI APRECIEREA NOASTRA!

albu-dorice-puscarie-coruptie-x

PS (ERA SA UITAM!):

muie-resa-neamt

axm