Lepra de Corfu de la TVM loveste din nou!

26/07/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Lepra de Corfu de la TVM loveste din nou!

Astazi va spunem o scurta poveste, printre altele, despre cum a incasat evazionistul Corfu Ionut de la TVM Neamt taxa de protectie in numele lui Ionel Arsene. De la inceput facem o precizare: nimeni nu este protejat de Anonymous Piatra Neamt. Atunci cand am avut de scris despre cineva, am facut-o fara rezerve.

Va promitem ca o sa o facem in continuare! Am primit multe mesaje de la voi si ne bucuram pentru asta dar, atentie, nu ne intindeti capcane ca nu tine. Fiecare informatie primita de la voi va fi tratata cu seriozitate!

TIR-isul evazionist de la TVM Neamt, Corfu Ionut a incasat bani de la PSD…nu i-a dat Ionel Arsene cu mana lui, pentru ca Arsene nu s-a ocupat de campania electorala din presa. Boschetarul evazionist Cofru Ionut s-a infiltrat in cercul numitei Oana Bulai (una dintre cele mai mari sifoane pe care le-am vazut vreodata si despre care vom scrie in curand) si s-a intalnit cu aceasta de 3 sau 4 ori in restaurantul Villa Italia din Piatra Neamt. Draga Oana Bulai, iti transmitem pe aceasta cale ca boschetarul evazionist Corfu Ionut te-a inregistrat de nenumarate ori, inclusiv cand spuneai, sa citam: “bai, vorbeste cu mine ca Ionel e prost si nu se pricepe la asta”.

Aceast personaj, Oana Bulai, a mers pe mainile boschetarilor evazionisti Corfu Ionut, Vinca Daniel si Balanescu Valentin ca sa nu se scrie lucruri nasoale despre ea prin presa si a platit protectia personala cu banii partidului. Oana Bulai a talharit PSD-ul vorbind si negociind in numele lui Ionel Arsene fara ca acesta sa aiba habar de ce se intampla. Vreti dovada? Excrocul evazionist Ionut Cofru a publicat nu mai putin de 38 articole anti Ionel Arsene (facaturi ordinare la care nu se uita nimeni, majoritatea calomniatoare) si s-a oprit cand Oana Bulai i-a platit acestui nenorocit prin firma Kharisma din banii PSD-ului o suma care nu se justifica pentru cele cateva zeci de like-uri pe care le are Corfu Ionut pe site-ul si pagina de facebook tvmneamt.ro la o postare. Cum sa arunci banii partidului pe o publicatie, in speta gunoiul tvmneamt.ro, care are vizibilitate online mai mica decat pagina de facebook a unei gradinitie?!

Disperat sa faca bani si sa incaseze cat mai mult, evazionistul Corfu Ionut de la TVM Neamt i-a promis viceprimarului Paul Enache de la Poiana Teiului (omul care controleaza o mare parte din mafia de pe Valea Muntelui) ca va interveni pe langa Ionel Arsene ca sa il scape de dosarul penal. Vrajeala ieftina, evident! Arsene nici macar nu stie despre asta, insa, anchetatorii care ii cerceteaza acuma afacerile leprei pe nume Corfu Ionut sunt singurii care pot sa verifice daca SC TRACOLEMN SRL sau SC ENADANI FRUCT SRL (a carui actionar este chiar viceprimarul de la Poiana Teiului) au platit taxa de protectie camuflata in publicitate pentru una din cele 3 firme pe care incaseaza “material” acest boschetar de Corfu, folosindu-se de brandul furat TVM Neamt.

Seara tarziu, pe Valea Muntelui, s-au dat bani si la punga…o gramada. Asteptam ca domnul Enache, in prezent cercetat penal pentru furt forestier, sa nege intalnirile cu lepra de Corfu, dupa care o sa ii aducem noi aminte…MP4! Corfule, ne arati si noua facturile cu lemnul pe care l-ai folosit la ridicarea casei tale, casa la “rosu” pe care ai invocat-o atunci cand ai scos intr-o singura luna din firma suma de 800 milioane lei vechi? Asteptam sesizarea DGA in ceea ce il priveste pe Seful de Post de la Poiana Teiului despre care se vorbeste ca ar fi aranjat dosarul penal mituind procurori de la Parchetul Bicaz si despre care evazionistul Corfu stie multe.

Corfule, pe vremea cand unii faceau presa, tu conduceai TIR-uri si tepuiai patroni, boschetarule! Probele pentru tot ce am scris aici se gasesc chiar pe site-ul tau. Toate articolele si actiunile prin care ii calareai pe cei din Primaria Poiana Teiului sunt atent monitorizate de noi. Cat de oligofren sa fii sa suni consilieri si primari si sa spui, sa citam: “am informatii ca incercati sa nu treceti administrarea unei paduri aflate in patrimoniul comunei, in interesul unor cinstiti oameni de afaceri”? Boschetarule, chiar nu stiai ca toate convorbirile telefonice sunt interceptate si ca toate intalnirile tale au fost atent supravegheate?

Ia spune bai boschetarule, cata spaga ai primit ca sa inchizi ochii si sa nu scrii despre contractul de exploatare a 10.000 hectare de padure, proprietatea Comunei Poiana Teiului, catre firmele unuia din finantatorii tai, pe nume Paul Enache, viceprimarul Comunei Poiana Teiului? Cand nu iti ajungeau banii pentru masina pe care o conduci acuma, marca Skoda, de culoare gri, te-ai intalnit ca un talhar cu Iosub Janel care cunoaste foarte bine mafia lemnului de pe Valea Muntelui (un fost cumnat de al sau fiind gaterist cu experienta), si asa ai ajuns la Grinties unde ti-au cazut in capcana inca vreo 3-4 gateristi care au cotizat corespunzator. Ahh, era sa uitam: 2 dintre ei te-au turnat in declaratii.

In incheiere, vrem sa mai facem o scurta precizare: lepra de jurnalist Ionut Corfu este nepot al Sefului de Post de la Poiana Teiului, iar seful de post este cumatru cu viceprimarul Paul Enache, deci treaba este in familie, cum se spune. Weekend placut, boschetarule…mai vorbim luni!

PS: aceasta este protectoarea talharilor, care i-a finantat din banii partidului PSD pe toti excrocii si securistii din presa neamteana!

bulai-oana-x

Chiar va recomandam sa vizionati clipul de mai jos si sa ascultati meodia…o melodie cu dedicatie in mod special pentru Corfu!

Anonymous

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019