Justitiarul JANEL, un TRAFICANT PENAL!

10/03/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Justitiarul JANEL, un TRAFICANT PENAL!

Il mai tineti minte pe Janel Iosub…un RAPAN SOCIAL autointitulat “justitiarul” de la Piatra Neamt? Oligofrenul ala care urla in stanga si in dreapta ca toti sunt corupti si ca stie el si ca a facut el 8942 plangeri penale care s-au terminat cu NIMIC? Uite ca iar venim, tot noi, cu noutati:

Numitul JANEL IOSUB, actualmente Administrator la Piata Darmanesti, este CERCETAT PENAL intr-un dosar pentru TRAFIC DE TIGARI! Am vrea sa va dam toate informatiile acuma, insa dosarul este in lucru pentru a fi trimis in judecata…insa, va putem da un singur detaliu: cacatului asta cu ochi, “justitiarul” pulii din Piatra Neamt, i-a fost atribuita direct calitatea de SUSPECT! Imediat ce dosarul va fi trimis in judecata, tot noi o sa va dam absolut toate detaliile si o sa va povestim cum si ce s-a intamplat mai exact!

Dar pana una alta, o intrebare avem pentru RAPANOSUL ASTA, UN RATAT INFECT care de fapt face umbra pamantului degeaba si care toata viata lui a trait numai pe slugareala, cersetorie si santaje la adresa politicienilor (acea numita “justitie” pe care o facea el, si care de fapt nu a fost altceva decat santaj public): cum e bai boschetarule…am avut dreptate cand am scris acum ceva timp de combinatiile tale de la piata? mai tii minte cand ai sarit cu gura despre faptul ca noi mancam ciuperci si ca sa demonstram noi ca altfel ai sa smulgi tu nu stiu ce degete cu patentul si ai inceput sa faci crize, ca o pizda masculina ce esti? Ei na RAPANULE, ca acuma au iesit la iveala combinatiile! Acuma ai inteles de ce nu am putut scrie atunci toate detaliile? tocmai ca sa fim siguri ca TU, OLIGOFRENULE, ai sa mergi la puscarie! Si inca o chestie: asta nu e singura combinatie…mai sunt cel putin 2, si cu toate ca ai fost un SIFON COCLIT toata viata ta, la PUSCARIE ai sa ajungi…iar noi o sa fim siguri ca acolo ai sa ajungi, unde iti e locul…cu pasi marunti si repezi!

janel-ss-1

Era sa uitam: pe libidinosul ala de Corfu, un TIR-ist coclit si un EVAZIONIST de prima clasa…ala cu care te-ai aliat la santaje mediatice dupa ce v-ati scuipat prin instante, cand il iei cu tine la puscarie? sau de aspectele astea ai uitat? pai hai sa iti reamintim:

janel-corfu-art1

janel-corfu-instanta

Dosar nr. 2815/279/2017: http://portal.just.ro/279/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27900000000115216&id_inst=279

Si brusc, peste noapte, ati devenit din dusmani, “prieteni” de santaj la adresa politicienilor…adica mai exact, la adresa Gheisei Oana Bulai, o alta securista ordinara din pepiniera PSD-ului! Si mai spune cacatul ala cu ochi de Corfu, un boschetar autointitulat “jurnalist” ca el nu suporta PSD-ul, ca e nealiniat si ca nu incaseaza de la nimeni!

janel-cofu-art3

Si daca tot veni vorba de asa-zisele dezvaluiri….pai unde sunt restul de episoade promise tot de voi? Sau v-ati intalnit cu Florentia Moise la Villa Italia, acolo in spate la separeu, si ati incasat sume de bani pe care nu le puteti justifica? De fapt, la cat esti de prost, mai “justitiarule”, am inteles ca ti-ai cam luat teapa de la Corfu, si ca de fapt trebuia sa iei o suma mult mai rotunda fata de cat ai primit initial…asa-i? Futu-va-n gura de LEPRE!

Ne oprim momentan aici si asteptam cu nerabdare trimiterea dosarului spre judecata, ca sa putem vorbi mai pe larg despre o parte din combinatiile RAPANOSULUI Janel Iosub!

PS: tot smardoi esti? pai pe cine sa bati tu bai boschetarule, ca singura persoana pe care ai batut-o a fost chiar nevasta-ta, care a si divortat de bine ce ai batut-o! Asa Rocky Balboa esti tu, sau doar cu noi te incordezi ca sa pari interesant? Vezi sa nu faci riduri bai cacat cu ochi ce esti…si pregateste sapunul, o sa ai nevoie!

janel-iosub-bulangiu

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019