Gunoiul de Corfu de la TVMNEAMT.RO, protectorul mafiei lemnului!

22/05/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Gunoiul de Corfu de la TVMNEAMT.RO, protectorul mafiei lemnului!

Astazi o sa va demonstram tuturor, si in mod special GUNOIULUI INFECT de jurnalist EVAZIONIST Corfu Ionut de la tvmneamt.ro cum, incepand cu anul 2018, din “ziarisul” investigator a devenit protectorul mafiei lemnului!

Si acuma, ca un preludiu, sa ii dam in gura boschetarului cu propriile lui arme: la o simpla cautare in publicatia evazionista si infecta tvmneamt.ro dupa cuvantul “Romsilva”, veti gasi cateva articole din anul 2018 unde sobolanul de Corfu incepuse sa scrie despre manevrele pe care le faceau analfabetii de la Romsilva Neamt si cum dispareau padurile din judet:

tvm-lemne-2

Dupa ultimul articol scris in 2018 pe aceasta tema, ceva “suspect” s-a intamplat: rapanosul Ionut Corfu a incetat brusc sa mai scrie despre jaful cu lemne din padurile judetului (cele mai recente articole fiind niste aberatii scoase din burta doar de dragul de a scris “ca sa nu bata la ochi) si a devenit, printre altele, cel mai bun prieten cu “cumatrul” Paul Enache, viceprimarul VIOLATOR de la Poiana Teiului, unul din capul mafiei cu lemne de altfel! Si nu numai ca orfanul de Corfu nu a mai scris nimic despre mafioti, dar a si incasat sume consistente pe sub maneca (evaziune fiscala!) de la ei (Romsilva Neamt si altii). Noi detinem absolut toate dovezile necesare (DOCUMENTE!) care pot proba oricand cele afirmate aici legate de sumele incasate de Corfu insa, inainte de toate, punem o singura intrebare: avand in vedere dosarul de evaziune fiscala in care Corfu Ionut a fost cercetat anul trecut, aveti idee de ce acesta a fost NEVOIT sa isi cumpere actuala masina marca Skoda Octavia? Va spunem tot noi: deoarece erau sume destul de mari scoase din firma proprie pe care boschetarul nu le putea justifica, acesta a fost obligat sa cumpere diverse lucruri, printre care si masina mai sus mentionata pentru a putea justifica oarecum sumele si a scapa de dosar. Toate astea intr-un articol viitor, cu documente.

Revenind asupra subiectului cu lemnele, de aici putem concluziona dupa “teoria” acestui rapanos faptul ca din 2018 si pana astazi din judetul Neamt nu au mai disparut paduri iar mafia lemnului s-a evaporat brusc. Asa o fi oare? Hai sa vedem!

In vara anului 2019, in zona sectiei Politiei Rurale Pascani a fost depistat un tanar in varsta de 22 ani din Comuna Poiana Teiului  in timp ce transporta cateva zeci de metri cubi de lemn, fara acte de provenienta, pe raza comunei Valea Seaca. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca in camionul pe care tanarul il conducea se afla o cantitate mult mai mare de lemn fata de cea trecuta in avizul de insotire a marfii, asa ca au dispus confiscarea a 22mc de material lemnos. Cine credeti ca a emis avizul de insotire a marfii confiscate? chiar firma “Enadani Fruct SRL” al carei actionar unic nu este nimeni altul decat viceprimarul VIOLATOR Paul Enache (“cumatrul” lui Corfu care, cot la cot cu sobolanul, se ocupa anult trecut de santaje mediatic, asa cum se poate observa in clipul din articolul nostru, aici: https://anonymouspiatraneamt.com/un-nou-dosar-penal-pentru-corfu/) care, prin functia pe care o detine, are in atributii si exploatarea masei lemnoase din padurile comunei Poiana Teiului!

hot-paul-enache

Ia zii boschetarule, despre combinatiile “cumatrului” cu lemne cum de ai omis sa scrii…”justitiarule”? Iar daca toate cele mentionate mai sus nu sunt suficiente, sa aruncam o privire la cel mai recent articol scris de publicatia INFECTA tvmneamt.ro despre incercarea noastra si a altora de a face public jaful cu lemne care se intampla constant in acest judet (http://tvmneamt.ro/romsilva-neamt-acuza-campanie-de-dezinformare-si-stiri-false-pe-un-site-local/):

tvm-lemne-3

De la un “justitiar” infocat care scria despre jaful cu lemne ai ajuns sa le tii partea exact celor despre care, acum 2 ani, scriai ca sunt cei mai mari hoti (evident, scriai cu iz de santaj mediatic, ca oamenii sa se “sperie” si sa plateasca preacuvioasa taxa de protectie). Cum vine asta boschetarule?

In incheiere, iti lasam mai jos un document pe care noi l-am mai postat pe pagina noastra de facebook, document pe care tu ai incercat sa il cenzurezi ca un disperat cu rapoarte la postare, in ideea ca el sa dispara si sa nu il vada lumea (si nu am inteles de ce):

crfx1

PS: printre altele, pentru asta, boschetarule, meriti scuipat direct in gura de catre toti cetatenii acestui judet pe care incerci sa ii manipulezi cu gunoiul tau de “ziar” online!

mln2

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019