GLOBAL DATA LEAKS (1/2)

aonymous-data-leaks

db-c

WIN Network

DIMENSIUNE TOTALA – 4.5 GigaBytes

Peste 1,8 milioane de postări și comentarii de pe rețelele de site-uri .win, inclusiv TheDonald.win, care au fost implicate critic în tentativa de lovitură de stat din SUA din 6 ianuarie și în diferite teorii ale conspirației

db-c

Nusantara Regas

DIMENSIUNE TOTALA – 1 GigaByte

Documente de la compania de gaze naturale Nusantara Regas, Indonezia.

db-c

The London Office

DIMENSIUNE TOTALA – 400 GigaBytes

Milioane de e-mailuri, apeluri telefonice și faxuri de la agentul de formare a companiilor cu sediul la Londra – The London Office (numit in trecut Formations House) și companiile sale afiliate folosite pentru a facilita frauda în Africa, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și America.

db-c

Odebrecht

DIMENSIUNE TOTALA – 12.7 GigaBytes

390.000 de e-mailuri de aplicații (non-angajați) din 2008 până în 2022 și 365 de e-mailuri fserver din aprilie 2021 până la începutul lunii mai 2022 de la Novonor, anterior Odebrecht S.A.

E-mailurile fserver conțin detalii despre transferurile SWIFT către avocații lor din Statele Unite, precum și scrisoarea lor de angajament. E-mailurile dezvăluie, de asemenea, transferuri SWIFT de peste 100.000 USD către angajații din Statele Unite din contul bancar al companiei braziliene din Republica Dominicană către contul bancar din Brazilia al angajatilor din Miami.

db-c

Gamma International

DIMENSIUNE TOTALA – 38.7 GigaBytes

Documente apartinand Gamma International, o companie europeană care vinde software de hacking și spionaj pentru computerele guvernelor și agențiilor de poliție.

db-c

OSCE Vienna

DIMENSIUNE TOTALA – 250 MegaBytes

Documente de la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa care arata încercările de a influența alegerile din Ucraina. Deși datele obținute nu se referă în mod specific la acest incident, arată o mulțime de relații interne în cadrul OSCE.

db-c

Biroul pentru Industrie, Thailanda

DIMENSIUNE TOTALA – 197 GigaBytes

831.722 de e-mailuri de la Biroul pentru Industrie din Thailanda, un departament al Ministerului Industriei responsabil cu îndrumări privind creșterea industriei, economie și sisteme IT.

db-c

ORYX Resources

DIMENSIUNE TOTALA – 133 GigaBytes

E-mailuri de la compania petrolieră venezueleană deținută de Samark Lopez, o companie legată de mai multe cazuri de corupție. E-mailurile documentează, printre altele, o scurgere de 175.000 de litri de ulei.

db-c

PT Rea Kaltim Plantations & Group

DIMENSIUNE TOTALA – 277 GigaBytes

314.055 de e-mailuri de la PT Rea Kaltim Plantations and Group care a făcut obiectul unui număr de proteste, conflicte și acuzații de încălcare a drepturilor omului.

db-c

Politia Nationala, Chile

DIMENSIUNE TOTALA – 8.8 GigaBytes

Documente de la Carabineros de Chile (Poliția Națională Chiliană) ce includ informații despre oficiali, armele pe care le dețin unele unități, precum și “ținte de interes” pentru informațiile poliției.

db-c

Aerial Surveillance, U.S.A

DIMENSIUNE TOTALA – 1.9 TerraBytes

Peste 600 de ore de filmări de supraveghere aeriană realizate de elicopterele poliției în și în jurul orașelor Dallas, TX și Atlanta, GA (Statele United). Imaginile extinse dezvăluie capabilitățile tehnologiei de grad militar din spatele supravegherii poliției. De asemenea, evidențiază voyeurismul inerent supravegherii și modul în care acesta se concentrează adesea pe activitățile protejate de primul amendament și pe oameni care nu au idee că sunt urmăriți și care nu au făcut nimic pentru a justifica intervenția în supraveghere.

db-c

Agentia Nationala de Hidrocarburi, Columbia

DIMENSIUNE TOTALA – 62 GigaBytes

E-mailuri de la Agentia Nationala de Hidrocarburi (ANH) din Columbia care este responsabilă cu administrarea resurselor de hidrocarburi ale țării si inclusiv cu eliberarea autorizațiilor de foraj și exploatare.

db-c

Patriot Front

DIMENSIUNE TOTALA – 440 GigaBytes

Documente de la Patriot Front, o organizație neo-nazistă din SUA cu filiale în toată țara. Această scurgere include videoclipuri, fotografii, documente și mesaje de chat. In arhiva mai sunt incluse atașamente la mesajele de chat, precum și imagini, documente și videoclipuri din folderele lor private Mega și Google Drive.

db-c

Automated License Plate Reader, S.U.A

DIMENSIUNE TOTALA – 449 GigaBytes

Documente apartinand companiei “Automated License Plate Reader” din Statele Unite

db-c

Alianta Carbunelui

DIMENSIUNE TOTALA – 42 GigaBytes

Peste 180.000 de e-mailuri si documente de la al doilea cel mai mare producător de cărbune din estul SUA

db-c

Birourile Camerei de Comert a Germaniei

DIMENSIUNE TOTALA – 2.7 GigaBytes

Documente interne din birourile Camerei de Comert a Germaniei din din Ucraina și Azerbaidjan, de la delegatul economiei germane în Ucraina, Alexander Marcus și soția sa, cetățean rus și agent FSB. Majoritatea documentelor sunt în engleză, germană și rusă.

db-c

PETROWORKS, Columbia

DIMENSIUNE TOTALA – 447 GigaBytes

Documente și e-mailuri de la Petroworks (Columbia), o companie care oferă servicii de foraj de puțuri și echipamente de foraj industriilor de petrol, gaze și energie. Printre clienții Petroworks se numără BC Exploración y Producción de Hidrocarburos SL Sucursal Colombia, Chevron, Ecopetrol, Emerald Energy PLC, Frontera Energy, Geopark, Gran Tierra Energy, Halliburton, Harken de Colombia LTD, Hocol S.A., Hupecol, Mansarovar Energy Colombia LTD, OXY, Frontera Energy, Parex, Petrobras Colombia LTD, Petrobras International Braspetro, Petroleos del Norte S.A., PetroSantander INC, Petroleos Sudamericanos Energy, PDVSA, Schlumberger, Telpico, Tecpetrol și Wogsa.

db-c

Gorra Leaks

DIMENSIUNE TOTALA – 187 GigaBytes

Documente, e-mailuri, interceptări telefonice și multe altele apartinand poliției argentiniene.

db-c

Grupul COMET

DIMENSIUNE TOTALA – 5.4 GigaBytes

Documente de la firma de reciclare industrială COMET cu sediul în Belgia care operează în Europa, Asia și America de Sud. Groupe Comet (Grupul Comet) este specializat în metale feroase și neferoase și conduce operatiuni de cercetare și dezvoltare.

db-c

Liniile Aeriene din Bangkok

DIMENSIUNE TOTALA – 106 GigaBytes

Diverse documente de la Liniile Aeriene din Bangkik (Bangkok Airways) ce contin, printre altele, informații despre aeroport, angajari și contracte.

db-c

Gulf Copper

DIMENSIUNE TOTALA – 4.5 GigaBytes

Peste 9.000 de documente de la Gulf Copper Energy Services din S.U.A care deservește contractori mari și independenți de platforme de foraj offshore, companii de operare și servicii de petrol și gaze offshore, companii petroliere naționale, mari operatori de nave comerciale și Guvernul și Armata Statelor Unite.

db-c

Grupul HART, U.K (COVID-19)

DIMENSIUNE TOTALA – 10 GigaBytes

Chat-uri interne, documente și alte fișiere de la grupul de dezinformare COVID-19 HART (Health Advisory & Recovery Team) care documentează membrii și participanții non-publici, “opțiunile psihice” și eforturile de a construi campanii de influență care vizează factorii de decizie politică și publicul cu propaganda anti-masca si anti-vaccinare.

db-c

Biroul privat al Seicului Hazza bin Zayed Al Nahyan

DIMENSIUNE TOTALA – 280 GigaBytes

153.584 de e-mailuri de la Biroul privat al șeicului Hazza bin Zayed Al Nahyan, vicepreședintele Consiliului Executiv Abu Dhabi, fost consilier pentru securitate națională al Emiratelor Arabe Unite (UAE) și fratele noului președinte al Emiratelor Arabe Unite. Seicul Hazza bin Zayed Al Nahyan a fost prezentat anterior în Pandora Papers al ICIJ, raportând despre rolul familiilor regale emirate în fluxurile secrete de bani pentru firmele sale off-shore din Insulele Virgine Britanice și Seychelles, precum și rolul său în furnizarea de proprietăți imobiliare pentru cel puțin patru persoane, companii care au furnizat clienților offshore servicii financiare sau de formare de companii.

db-c

Blue Leaks, S.U.A

DIMENSIUNE TOTALA – 269 GigaBytes

Datele contin informații interne, buletine, e-mailuri și rapoarte din august 1996 pana in iunie 2020 de la peste 200 de sectii de politie din S.U.A. Potrivit rapoartelor media și a unei declarații a companiei, datele au fost obținute printr-o breșă de securitate a Netsential, un dezvoltator web care lucrează cu forțele de ordine. Directorul Netsential, Stephen Gartrell, a câștigat recunoașterea de la FBI (Houston) în 2011 “pentru munca sa de proiectare și găzduire de site-uri web care educă publicul despre criminalitate și terorism”.

db-c

QUILBORAX

DIMENSIUNE TOTALA – 522 GigaBytes

E-mailuri de la o companie minieră din Chile ale cărei activități amenință ariile naturale protejate.

db-c

China National Electronics Import & Export Corporation

DIMENSIUNE TOTALA – 1 GigaBytes

Documente apartinand China National Electronics Import & Export Corporation

db-c

INAFOR, Nicaragua

DIMENSIUNE TOTALA – 17 GigaBytes

E-mailuri și documente apartinant Serviciul Forestier din Nicaragua.

db-c

Banca Nationala a Insulelor Cayman

DIMENSIUNE TOTALA – 2.26 TerraBytes

Documente interne de pe serverele Băncii Naționale și Trustului Cayman

db-c

SDF Energy Group, Panama

DIMENSIUNE TOTALA – 2.4 GigaBytes

Documente de la compania hidroelectrică panameză Saltos del Francolí, S.A. (SDF Energy Group) implicată în proiectul Los Planetas.

db-c

Matteo Salvini

DIMENSIUNE TOTALA – 5 GigaBytes

Mii de e-mailuri de la viceprim-ministrul fascist al Italiei, Matteo Salvini și partidul politic “Noi con Salvini”.