(DOCUMENT) Partogul de Munte si MU1A. Ce-ai facut bobita?

30/06/2021 by Anonymous Piatra Neamt

(DOCUMENT) Partogul de Munte si MU1A. Ce-ai facut bobita?

Va mai aduceti aminte de Partogul de Munte de la Locala? Un GARDIAN PUBLIC incompetent (adica UN BOU SINISTRU) cu mult par pe spate, care se aseamana cu soarecele subpamantean si care se hraneste cu gunoiul aruncat de oameni in pubelele primariei amplasate pe domeniul public. Ce credeti ca a facut DOBITOCUL?…pai dupa cum urmeaza:

Dupa ce unii cetateni s-au gandit sa probeze live o parte din ce am tot scris noi despre ANALFABETII de la Locala, despre cat de “politisti” NU SUNT EI, despre ABUZURILE IN SERVICIU pe care le tot fac si despre atributiile pe care NU LE AU la regimul rutier, Partogul de Munte s-a simtit hartuit (in gura, probabil!) si, urmand calea pierzaniei (asa cum au facut-o si alti RATATI ORDINARI din presa evazionista precum Corfu, Vinca, etc), a mers la Politie (politia aia “adevarata”) si a depus plangere pentru hartuire din cauza faptului ca cetatenii l-au pozat, l-au filmat, si-au batut pula de el si l-au dresat corespunzator….imaginile toate ajungand si la noi, imagini pe care le-am publicat in secunda 2: ARTICOL – https://anonymouspiatraneamt.com/ghid-practic-cum-sa-dresezi-partogii-de-la-locala/

In urma anchetei facuta de catre Politie si Procuratura, Partogul de Munte si-a supt-o singur mai pe romaneste, exact la fel cum au facut si RATATII Corfu si cu Vinca (solutia fiind una de CLASARE):

pmh1

Si acuma urmeaza partea cea mai interesanta: pentru ca Partogul de Munte este un CRETIN PLANETAR (ca doar de aia e angajat ca si GARDIAN PUBLIC…asa-s toti aia de la Locala), a crezut saracul ca cel care il filmeaza si il pozeaza (adica cel care probabil s-a gandit sa testeze ce am scris noi despre ORFANII astia de la Locala) e si cel care administreaza pagina asta. Cam cat de RATAT sa fii sa crezi asta? Pai cum am putea tot noi sa te filmam si sa te pozam, cand asta ar insemna sa ne dezvaluim identitatea? Cam cat de DOBITOC poti sa fii sa gandesti asta? da oricum pe noi nu ne mira nimic, suntem obisnuiti cu OLIGOFRENI ca el:

pmh2

Culmea ca aceeasi persoana care a fost indicata in acest caz ca fiind administratorul acestui site a mai fost numita si in alte plangeri (alaturi de multi altii) facute de RAPANOSII EVAZIONISTI Corfu si cu Vinca, plangeri care s-au clasat si care au INFIRMAT toate aberatiile privind cine administreaza aceasta pagina. Si acuma noi te intrebam alteceva, DOBITOCULE: pai nu era mai simplu sa ii intrebi pe RATATII aia cu ziarele ce gust are MUIA? sau erai tare nerabdator sa-i simti gustul cu ajutorul propriilor papile gustative? Si acuma, daca tot nu te-ai lasat pana nu te-ai facut de tot cacatul de unul singur, profitam de aceasta ocazie speciala si iti mai dam O MARE MUIE din toata inima! (asta dupa ce ti-ai dat si tu una singur)

Incheiem corespunzator cu un citat din Partogul de Munte: “DACA ESTI PROST DE MIC, CAND ESTI MARE NUMA` TE JOCI!!!”

citat-partog

PS: AM UITAT SA SPECIFICAM SI PROGRAMUL: NON-STOP! (BOULE)

cabinet-partologie

 

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019