Deconspirarea deconspiratorilor…

22/07/2019 by Anonymous

Deconspirarea deconspiratorilor…

La prima vedere am crezut ca unii jurnalisti de la Neamt sunt doar santajisti, dornici de lovele nemuncite si atarnatori la banul public pe taxa de protectie…cu alte cuvinte o boschetareala ieftina, dar ne-am cam inselat.

Am inceput sa “sapam” si mai adanc in ceea ce ii priveste si aproape ca am reusit sa ii dam de capat. E cu durere mare de cap pana unde duc anumite treburi in oraselul asa asa de mic si aparent linistit!

“Ziaristii” astia oligofreni despre care tot am pomenit…despre ei si despre unele fapte de ale lor de natura penala, gen evaziune, se cred mari dezvaluitori de…nimic! Bai baieti, sunteti niste amatori ordinari, insa la ce te poti astepta de la un fost hot de portofele si de la un TIR-ist cu cateva clase si cu vocabular de centura. Si acuma bomba:

La Neamt se ascunde unul dintre cei mai periculosi turnatori ai fostei securitati! Individul a fost extras din Odorheiul Secuiesc de un General adevarat cu 4 stele al Securitatii si adus aici la Neamt ca sa nu fie linsat de catre cei care au aflat ca au fost victimile delationistului. Stim cine este mesagerul in proportie de 95%, insa nu putem da nume pana nu avem o dovada concreta, dovada care va ajunge la noi in maxim 2-3 zile…asa ca pana atunci va putem spune doar atat: acest “mesager” a nenorocit cel putin 4 destine in viata lui, adica 4 oameni carora le-a luat banii si i-a terminat atat pe plan politic, cat si pe plan financiar.

“Mesagerul” cu pricina a fost in avion cu Adrian Nastase, insotindu-l pe Premierul Romaniei la acea vreme intr-o vizita lunga. Am intrat in posesia unor documente din dosarul de cadre al turnatorului pe care urmeaza sa vi le prezentam intr-un articol ulterior deoarece nu le putem publica momentan pana ce nu vom solicita prin adresa scrisa si asumata detalii suplimentare despre acest personaj, informatii pe care le vom cere oficial de la CNSAS.

Cat despre al-2lea personaj si acoperirea sa in filiera Rise Project Neamt, sau cum a supravietuit una din conservele unui serviciu paralel de informatii anti-PSD, cu banii PSD-ului, aici la Neamt, in curand! Si ca sa va dam un mic indiciu, sa terminam cu o intrebare: ia spune tu mai hot de portofele, “ziarist” evazionist fara acreditare, ce ai cautat tu acum 2 saptamani cu trenul la Bucuresti, la sediul DIGI?…iti aduci aminte?…nu, nu iti amintesti, am inteles. Sa te tii bine! Si inca ceva: toata filiera Rise Project Neamt este platita exclusiv din banii lui Ionel Arsene!

Am avut un oarecare respect pentru Rise Project Romania pana acum, insa ne-am inselat! Baietii astia nu sunt altceva decat o jucarie pe bani grei ai unor politicieni care se dau in gat unii pe altii, la alegere! Si uite asa nu mai dam 2 lei nici pe Rise Project, un grup de persoane care protejeaza coruptia in timp ce dezvaluie alti corupti cu jumatati de masura.

No bene boeschetarilor de “ziaristi”…sa securiti bine!…mai aveti nici o saptamana.

Anonymous

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019