Cum a fost spalata gheisa de “Statul Paralel”?

18/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Cum a fost spalata gheisa de “Statul Paralel”?

Am primit o intrebare de la un cititor, intrebare care suna cam asa: “Aveti idee cine este stapanul din umbra la Oanei Bulai”? – dand de inteles ca acesta ar fi Ionel Arsene. Ei bine, draga cititor…provocare acceptata!

Adevaratul stapan al Oanei Geanina Bulai este nimeni altul decat Dan Laurentiu Leoreanu, vicepresedinte PNL, al carui nume apare in Guvernul din umbra pe care il pregatesc Liberalii, totodata ca si viitor detinator al portofoliului Ministerului Afacerilor Interne. Acest Dan Laurentiu Leoreanu este un sifon dovedit, jocul sau la 2 capete inca de pe vremea cand era Primar la orasului Roman fiind cunoscut in cercurile avizatilor, el insusi fiind promovat de Gheorghe Stefan zis Pinalty…un sifon care s-a ocupat personal de campania Elenei Udrea la alegerile parlamentare din 2012 cand blonda de la Cotroceni devenise Deputat de Roman. Cu alte cuvine, a fost si este in continuare un PDL-ist notoriu.

Putina lume stie insa ca, folosindu-se de farmecile tineretii si de anumite trasaturi fizice (care acum, cu toata sarguinta chirurgilor esteticieni, nu o mai ajuta), consilierul de taina a lui Dan Leoreanu a fost si este nimeni alta decat diva Oana Geanina Bulai. Pe vremea cand purta un alt nume (pe care Romascanii il cunosc) Oana Bulai era diva petrecerilor mondene din Roman. Una dintre primele sale afaceri a fost infiintarea unei “scoli de manechine” cu fete frumoase si baieti aratosi pe care diva incerca sa ii plaseze in lumea modelingului. Onuta a impresionat Romania atunci cand a livrat prospaturi la o petrecere organizata cu ocazia aniversarii unei varste frumoase a fostului prim-ministru Adrian Nastase. V-ati incalzit? Pe acest subiect fierbinte ne vom opri deocamdata.

Dan Leoreanu, spun gurile rele din Roman, ar fi dezvoltat o adevarata pasiune pentru diva. Nu stim daca este vorba neaparat de indragosteala dar, cazut in mrejele samantei, se purta cu ea ca o icoana. Oana Bulai ajunge consilier local pe listele PDL iar in paralel isi dezvolta afacerile publicitare si imobiliare, punand astfel bazele unei publicatii Gloss: revista OK (a carei contabilitate ar trebui luata in vizor de catre ofiterii Antifrauda, foarte multe dintre contractele cu bani publici care au finantat-o fiind suspecte de coruptie). Din senin, propria strategie a Oanei Bulai a devenit mult prea smart pentru ea, si asta probabil ca intre timp devenise “Stefana” si raspundea la niste ordine venite din lumea ancestrala. Aceasta lume a “epoletilor instelati” naste urmatoarea intrebare: este aceasta diva pe nume Oana Bulai cercetata in vre-un dosar?

Superficialii ar spune ca da, referindu-se la o plangere penala facuta de catre Janel Iosub si adresata celor de la DNA. Ceea ce nu se stie insa este faptul ca o televiziune din Roman, una dintre cele 2 televiziuni cu care Oana Bulai s-a “jucat”, televiziunea TopAll TV a fost investigata de catre DNA intr-un mare dosar de coruptie privindu-l chiar pe Dan Laurentiu Leoreanu. Si pe aceasta cale facem precizarea ca absolut toate dosarele penale care il vizau pe Dan Leoreanu au disparut in ceata, si asta pentru ca cineva “statea cu fundul pe dosare”. Nu putem afirma ca Dan Leoreanu a fost protejat dar putem afirma ca unul din administratorii TopAll TV (care stia toate combinatiile ilegale din acea firma) a fost Oana Bulai!

Se poate prezuma pe cale de consecinta ca Oana Bulai a fost “spalata”, ca si intreg dosarul de altfel, de catre “Statul Paralel” impotriva caruia luptau cei care au propulsat-o pe gheisa in functiile detinute de-a lungul anilor. Este Oana Bulai o acoperita a PDL-ului, respectiv a “Statului Paralel”, in Guvernul Romaniei? Acest lucru ar putea fi investigat chiar de catre sefa sa directa, Premierul Viorica Dancila. Noi suntem de parere ca diva este doar “norocoasa”, altfel nu se explica cum de nu a fost citata, audiata sau deranjata pentru a da explicatii in vre-un dosar.

Nu ne-ar mira, si asta dupa ce l-am vazut pe Vasile Panaite zis Piti in functia de Prefect al Judetului Neamt si in acelasi timp martor intr-un denunt aranjat, sa aflam peste un timp ca Oana Bulai este ea insasi un martor acoperit de catre DNA impotriva unor colegi de-ai sai din PSD.

Revenim!

oab-x

Anonymous

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019