Corfu – cat costa jurnalistul “necumparat” de PSD?

24/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Corfu – cat costa jurnalistul “necumparat” de PSD?

Ar fi multe de comentat pe tema politica, insa pe noi nu ne intereseaza politica. Noi comentam doar despre talhari…si adevarul e ca avem ce comenta pentru ca sunt multe talharii care s-au intamplat, care se intampla si care se vor mai intampla, nu-i asa mai talharilor?

V-am aratat acum cateva saptamani cum a reusit ziaristul evazionist Corfu Ionut sa realizeze un santaj mediatic la Poiana Teiului si cum a incasat in fix 4 minute pe ceas suma de 6.000 lei: https://anonymouspiatraneamt.com/un-nou-dosar-penal-pentru-corfu/

Nu ne intereseaza nici strategiile politice ale partidelor, dar cat de batut in cap sa fii ca sa ii platesti unui rapanos ordinar precum evazionistul Corfu Ionut taxa de protectie lunara? Cum pot zdremtele din PSD care striga #dreptatepanalacapat sa le tremure chilotii in cur de frica unui TIR-ist si sa ii plateasca acestuia drept de smecher (auzi, smecher…ca te iau toti dracii) ca sa nu fie atacati intr-o publicatie ce se foloseste de un brand FURAT, publicatie pe nume TVMneamt.ro care are o vizibilitate de toata rusinea? Cum dracu ati putut sa cedati santajelor lui Corfu si sa platiti sute de milioane pentru o liniste si o pace care va face acum de tot cacatul?

Ca sa puteti observa mai in detaliu reteta de santaj a evazionistului Corfu Ionut, intrati pe mizeria de site www.tvmneamt.ro si o sa constatati faptul ca toate santajele sunt chiar la vedere. Evazionistul Corfu, fiind si un boschetar cu foamea in stomac, a inceput acum mai bine de 1 an o campanie de denigrare a PSD-ului. Aveti mai jos doar cateva exemple cu textele in urma carora PSD Neamt a hotarat sa plateasca rapanosului sume de bani pentru ca acesta sa taca din gura:

ss1

ss2

ss3

ss4

ss5

Mai boschetarilor analfabeti, voi in loc sa dati banii astia unui camin de batrani spre exemplu, ati hotarat sa finantati un evazionist jegos pentru ca va este frica de el? TIR-istul asta rapanos nu a publicat nici un document incriminator vreodata in viata lui, nici o proba clara, toate “atacurile” fiind niste facaturi agramate pentru care evazionistul trebuia sa se duca de mult la puscarie iar toti parlamentarii din Neamt, toti oamenii de afaceri a PSD-ului si majoritatea primarilor de comune tot a PSD-ului, in loc sa il denunte pe sobolan, l-au finantat in continuare. Si mai trist este faptul ca si hotul de portofele Vinca Daniel cu vestea.net impreuna cu tortionarul securist Valentin Balanesc de la mesagerulneamt.ro practica aceeasi metoda…cu totii primesc bani ca sa taca. Mai Gogu Arsene, cum sa te tot dai tu smecher prin poze si peste tot cand tu, la un singur semn al gheisei Oana Bulai, imediat platesti/platiti taxa de protectie ca sa nu va linseje mediatic un rapanos, pizda ce esti?

Dupa ce a publicat articole denigratoare, brusc, evazionistul Corfu Ionut s-a potolit, si asta pentru ca a inceput sa incaseze. Filiera este urmatoarea:

Oana Bulai si complicele sau in savarsirea de infractiuni, pe nume Gabi Luncanu, se afla in spatele firmei “Charisma”, firma care aduna banii de la toti parlamentarii PSD din Neamt (cam 3.000 lei de la fiecare, lunar), bani stransi pentru promovarea imaginii partidului. Care promovare mai handicapatilor? Oana Bulai nu face altceva decat sa plateasca cu banii PSD-ului ca sa nu apara articole denigratoare prin presa la adresa ei si nicidecum sa apara vreo campanie de promovare a PSD.

Din informatiile noastre, rapanul de Corfu Ionut incaseaza lunar, ca sa taca (de parca ce ar putea spune asa senzational un astfel de oligofren), in jur de 2.000 lei de la firma “Charisma”. De la Consiliul Judetean Neamt primeste cam tot 2.000 lei pe luna, iar de la primarii controlate de PSD incaseaza sume destul de “rotunde”. In total, valoarea sumelor de bani incasate lunar de evazionistul Corfu Ionut, sume care vin din zona PSD, variaza intre 5.000 – 10.000 lei, si asta doar ce se afla pe contracte, ca sa nu mai vorbim de sumele incasate la negru.

Gheisa Oana Bulai a negociat cu sobolanul de Corfu la Villa Italia, unde a si inregistrat-o, iar marea negociere viza oprirea campaniei de aruncat cu moloz in capul divei si a lui Ionel Arsene. Si ce sa vezi, minune: brusc, s-au oprit toate articolele denigratoare la adresa celor 2 scrise de catre rapanos. No, asta ce-i? Pentru dovezi suplimentare, analizati continutul www.tvmneamt.ro (bleahh!) si comparati cu sumele inregistrate in contul incasari al SC K NEAMT MEDIA SRL, firma pe care Corfu o foloseste pentru a spala banii.

Nu vrem sa periclitam ancheta judiciara aflata pe rol dar, ca amanunt suplimentar, ia fiti atenti la asta: un organ de cercetare penala din Bucuresti care instrumenta fapte de coruptie intr-un dosar era supravegheata tehnic, cu mandat, pe o speta care nu are legatura cu presa din Neamt, numele acestei persoane fiind Florentina Moise – directoarea CCD Neamt (Casa Corpului Didactic Neamt). La dosarul respectiv apare stenograma interceptarii unei convorbiri telefonice purtata intre Ionut Corfu si Florentina Moisa, convorbire in care rapanul evazionist Corfu Ionut o ameninta pe aceasta  ca “daca nu vorbeste cu Oana Bulai sa i se dea si lui bani, o sa faca dezvaluiri”. Asta cam suna a puscarie, oligofrenilor, iar voi continuati sa taceti din gura si sa platiti taxa de protectie.

Culmea boschetarelii este faptul ca peste tot in oras si in discutiile purtate pe facebook Corfu Ionut afirma ca este “singurul ziarist din Piatra Neamt necumparat de PSD”. Marsh ma de aici, sobolan jegos ce esti! Tu chiar crezi ca prostesti pe toata lumea? Faptul ca fraierii astia iti dau bani este strict problema lor, da ca sa mergi la Bruxelles pe banii PSD-ului cu deplasare, cazare si masa platita, sa iti etalezi tricoul jegos in Parlamentul European (n-ai gasit si tu o camasa mai de doamne ajuta, taranule!) pe banii PSD-ului, sa incasezi lunar 10.000 lei pe filiera PSD-ului si sa afirmi ca esti singurul rapanos “necumparat” de PSD, asta este cea mai mare boschetareala mincionoasa pe care am auzit-o vreodata!

Rapanul asta evazionist, in loc sa mearga la puscarie, el reprezinta presa nemteana independenta din Judetul Neamt (futu-ti presa matii!) in Parlamentul European, dupa cum se poate observa in fotografia de mai jos. (Simona Balint, cea din poza, este purtatoarea de cuvant al Presedintelui CJ Neamt – Ionel Arsene)

PS: Romania merita mai mult!

corfu-psdist

Anonymous

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019