Corfu, brandul furat TVMNEAMT si evaziunea fiscala!

11/06/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Corfu, brandul furat TVMNEAMT si evaziunea fiscala!

Am promis acum ceva vreme ca vom expune public toata povestea din spatele brandului furat TVMNEAMT, brand folosit la ora actuala in mod FRAUDULOS de catre un sobolan evazionist de la Neamt pe nume Ionut Corfu.

Ei uite ca a venit si ziua in care trebuie sa ne tinem de cuvant si sa povestim tuturor manevrele din spatele a ceea ce poate ca a insemnat la vremea respectiva cel mai vizualizat/iubit trust de presa din Neamt. Hai sa ii dam drumu:

Pentru nostalgici si pentru cei ce nu stiu ce a fost TVMNEAMT, urmariti mai jos un clip scurt de prezentare:

TELE M Neamt, ulterior devenita TVMNEAMT a fost infiintata de catre Tocu Iulian senior impreuna cu securistul Valentin Balanescu, trust de presa care functiona pe firma SC TELE M INVEST SRL. Ulterior, Dan Misaila a incercat sa puna mana pe aceasta televiziune pentru a face marea cu sarea (televiziune care avea la vremea respectiva o cota de piata de peste 80.000 euro) insa, din cauza ca nu au iesit “planurile” asa cum trebuiau (de a depasi un numar de audienta cu diferiti moderatori), “Mistretul”, intr-un final, a reusit sa duca toata afacerea in faliment si sa o distruga. Si pentru ca aceasta “distrugere nevinovata” trebuia sa fie pusa in carca cuiva, rapanosii Balanescu si cu Misaila au incercat, prin diverse metode de cea mai joasa speta, sa arunce mortul in ograda unor diverse persoane.

IMPLICATIILE SECURISTULUI VALENTIN BALANESCU

Numele securistului Balanescu camuflat in presa nemteana dupa 1990 (dupa ce a primit ordin sa paraseasca Odorheiul Secuiesc unde risca sa fie linsat de oamenii pe care ii turnase fara rezerva la securitate) apare intr-o sesizare adresata Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie acolo unde un magistrat nemtean este cercetat in dosarul excrocheriei lui Valentin Balanescu

Plangerea o vizeaza pe Judecatoarea Maria Atudosiei care a judecat “dupa ureche” dosarul nr. 4459/103/2009 al Tribunalului Neamt, sectia Comerciala de Contencios Administrativ si Fiscal. Practic, ce a facut magistrata: a dispus dizolvarea societatii SC TELE M INVEST SRL (firma care opera licenta audio-vizuala pentru postul de televiziune TELE M Neamt, ulterior devenit TVM Neamt) prin sentinta comerciala nr. 1042/F pronuntata in sedinta publica din 2.10.2010, fara a audia persoanele care il puteau incrimina pe securistul Valentin Balanescu (de la mesagerulneamt.ro). Ulterior, a fost atrasa raspunderea materiala a ultimului administrator ( care a administrat firma doar 1 an) iar numitului Balanescu Valentin, fost administrator direct si prin interpusi al acestei societati vreme de mai bine de 5 ani, judecatoarea NU i-a reprosat absolut nimic (nu a fost citat in proces si nu i s-a adus nici o invinuire pentru modul fraudulos in care a dispus administrarea acestei companii).

Cu alte cuvinte, Valentin Balanescu, securistul ordinar care l-a tepuit pe omul de afaceri Iulian Tocu , a fost “spalat” de catre Judecatoarea Maria Atudosiei in complicitate directa cu administratorul judiciar al SC TELE M INVEST SRL de toate pacatele din perioada in care conducea ca director general televiziunea TELE M Neamt, ulterior devenita TVM Neamt. Noi am discutat cu mai multi specialisti in drept comercial iar acestia s-au crucit cand au aflat ca unei persoane, administrator pentru doar 12 luni al unei societati, i se poate atrage raspunderea personala pentru manevrele financiare, santajele, excrocheriile, toate pierderile financiare acumulate si prejudiciile aduse acestei firme de un management fraudulos, exercitat de catre toti ceilalti administratori ai companiei vreme de 10 ani (din momentul infiintarii firmei si pana la data dizolvarii acesteia).

Securistul Valentin Balanescu (in intreaga sa cariera de acoperit in presa) s-a folosit de “sclavi” (cum ii placea sa ii numeasca). Dupa ce storcea firmele de bani si isi facea combinatiile frauduloase folosindu-se de acestia, uita sa mai plateasca datoriile catre furnizori si catre bugetul statului. Firmele intrau in insolventa si ulterior in faliment, iar interpusii deveneau buni de plata, Balanescu scapand astfel nederanjat de catre institutiile statului. Aceasta metoda de operare a fost folosita de securistul rapanos Balanescu Valentin (protejat evident) in mai multe firme pe care le-a administrat/condus prin interpusi. Astfel, lepra securista a dus la sapa de lemn oameni nevinovati care s-au trezit cu agoniseala de o viata si cu veniturile sechestrate de catre Fisc. Un astfel de caz este cel al Maricicai Stanescu (o contabila loiala si credula, asupra carui caz dramatic vom reveni) care a acceptat sa administreze afacerile conduse de Balanescu si care s-a trezit peste noapte ca trebuie sa plateasca datoriile facute de acesta (rapanul securist si-a amenajat vila de la Vaduri primita cadou de la Iulian Tocu folosind materiale si servicii decontate pe sistem “barter” de firma SC TELE M INVEST SRL).

Desi stim identitatea denuntatorului, un apropiat al acestuia ne-a spus, sub anonimat, urmatoarele:

“Eu v-as sfatui sa lasati omul sa isi duca demersul la bun sfarsit. Din ce stiu eu, este primul caz din Judetul Neamt al unui magistrat reclamat la SIIJ. Omul nu o sa va spuna niciodata nimic. Aveti rabdare si o sa aflati singuri deoarece este un demers mult mai complex. Din cate stiu eu, a fost denuntat si lichidatorul judiciar, si nu numai el, ci si prietenul vostru Ionut Corfu care urmeaza sa fie audiat si care a facut grozavii mari in legatura directa cu aceasta speta. Sunt vizate nume “grele”: un martor acoperit al DNA si DIICOT si miliardarul Dan Misaila, cel care l-a sifonat pe Pinalty si pe “marele” Ginel, un alt excroc de talie internationala.”

tvm-doc-1a

tvm-doc-2a

tvm-doc-3a

COMBINAGIUL CORFU SI TEAPA DATA LUI IULIAN TOCU JUNIOR

Sobolanul Ionut Corfu, un RAPAN de om cu caracter INFECT, cel mai bun prieten de familie de altfel cu Iulian Tocu, s-a gandit ca poate profita de aceasta ocazie pentru a se face si el cunoscut si pentru a renunta la cariera sa de TIR-ist (https://anonymouspiatraneamt.com/povestea-tir-istului-corfu-de-la-tvm/) I-A TRAS TEAPA lui Tocu, ca un “adevarat prieten”, dupa cum urmeaza:

La momentul respectiv, unii din familia lui Tocu erau socati despre modul in care Iulian (urmasul lui Tocu senior) renuntase asa de usor la brandul TVM si nu le venea sa creada ca acesta a fost cedat de buna voie catre sobolanul Ionut Corfu. Ba mai mult de atat, au fost scandaluri imense in care Iulian era acuzat de faptul ca ar fi incasat o suma de bani consistenta de la TIR-istul “miliardar” Corfu (care a mers la Primaria Dobreni sa ceara bani pentru parizerul si cremwustii din perioada COVID-19: https://anonymouspiatraneamt.com/corfu-dupa-parizer-si-cremvusti-la-primaria-dobreni/) si ar fi ascuns lucrul asta. Iar cu aceasta ocazie, le spunem noi adevarul: Iulian NU a incasat nici o suma de bani de la Corfu, el pur si simplu a fost atat de natarau incat A CEDAT TOTUL DE BUNA VOIE celui pe care il considera “unul din cei mai buni prieteni”, si asta in ideea in care marele eminescian Corfu ar fi fost in stare sa duca brand-ul mai departe si sa ii plateasca lui Tocu cota-parte din ce urma sa incaseze…asta fiind si “promisiunea” aruncata ca un praf in ochii fraierilor de catre Corfu.

Dupa ce Ionut Corfu a preluat brandul TVM, a inceput un alt dezastru: ca un boschetar cinstit si corect, proaspatul “jurnalist” a FURAT efectiv banii pentru factura de gaz ce trebuia platita la spatiul unde se afla in paragina fosta televiziune (spatiu obtinut de la Locativserv), bani luati de la unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din oras pe nume Chilla, si , dupa ce a fugit cu bani cu tot, a inghetat apa in instalatii iar sediul televiziunii facute tocmai de omul pe care acuma il urmareste si il fileaza, si asta pentru ca a fost platit de Liviu Harbuz si de Victor Ponta via Roznov, ca sa il discrediteze atat pe el, cat si pe cei de la locul lui de munca. Pe aceasta cauza exista si un dosar deschis la Judecatoria Piatra-Neamt unde numitul Corfu Ionut a fost dat in judecata pentru neplata facturilor de la spatiul respectiv: http://portal.just.ro/279/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27900000000118681&id_inst=279

corfu-dosar-locativ

MANEVRELE LUI CORFU SI EVAZIUNEA FISCALA

Dupa ce Iulian Tocu i-a dat licenta lui Corfu (desi licenta era inregistrata pe vechea firma “SC TELE M INVEST”), acesta a facut site-ul WWW.TVMNEAMT.RO impreuna cu o noua firma denumita “SC K NEAMT MEDIA SRL” si a inceput sa scrie articole cu iz de santaj la adresa politicienilor din Neamt pentru a incasa sume de bani consistente in unele cazuri (marea majoritate la negru!) si alte rahaturi de articole, scrise din burta si cu probe ZERO in spate. Care este ilegalitatea comisa de Corfu?

Brandul TVM era deja denumirea apartinand unei firme aflate in insolventa – SC TELE M INVEST (conform documentelor de mai sus) si, in mod direct, era PATRIMONIUL acelei televiziuni. Cu alte cuvinte, Corfu a FURAT patrimoniul din firma si l-a pus pe alta firma, in speta, SC K NEAMT MEDIA SRL, firma de pe urma careia a inceput sa incaseze sume de bani in mod ILEGAL. Iar ca sa fie tacamul complet, la OSIM nu exista nici un document sau vre-o dovada despre faptul ca brandul TVM apartie numitului Corfu Ionut!

Si uite asa, Misaila a distrus o televiziune in mod intentionat, Iulian Tocu s-a dus la vale si a ramas doar cu sediul fostei televiziuni care actualmente este in paragina iar smecherul Corfu a ramas cu brandul FURAT TVMNEAMT si a devenit peste noapte, din TIR-ist, “jurnalist” EVAZIONIST!

Acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare momentul in care boschetarul Ionut Corfu va face cunostina cu catusele si va pleca spre beciul domnesc!

R.I.P TVMNEAMT!

cfx1

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019