CJ Neamt si DRUPO S.A, durere in fund fata de lege si fata de siguranta cetatenilor!

PSD Neamt impreuna cu Consiliul Judetean Neamt condus de catre puscariabilul Ionel Arsene care arata cu degetul spre toata lumea fara a se uita in oglinda mai intai incalca in MOD FLAGRANT si VOIT legea fara ca nimeni sa ii deranjeze cu ceva. De cativa ani buni, in comuna Girov (mai exact, chiar langa podul de la Girov care sta sa se darame) societatea DRUPO S.A administrata de Consiliul Judetean Neamt detine o balastiera care nu a respectat niciodata legea. Mai exact, ORDINUL 1293/2017 emis de catre Ministrul Transporturilor de la acea vreme, Razvan Cuc:

ORDIN 1293 amplasarea balastierelor

balastiera-drupo-girov

Daca ne uitam mai atent la ordinul emis de ministrul PSD, la capitolul III, pct. 3.2, observam urmatoarele:

mt-1

Daca ne uitam si de sus la amplasamentul real al balastierei:

observam cu ochiul liber (fara a mai fi nevoie de “masuratori speciale”) faptul ca balastiera este amplasata fix langa podul care sta sa cada, incalcand astfel legea care spune ca “Amplasarea unei balastiere este INTERZISA in zona podurilor la minimum 1 km in amonte si la minimum 2 km in aval”.

Daca intrebi la DRUPO S.A, la Consiliulul Judetean Neamt sau la PSD Neamt (care e tot una de fapt) toata lumea va spune ca amplasamentul balastierei respecta normele in vigoare (mai putin legea) si ca totul s-a facut cu aviz de la Ministerul Transporturilor si de la Apele Romane. Daca il cauti pe Ministerul Transporturilor PSD ca sa il intrebi de ce Consiliul Judetean PSD incalca legea, cu siguranta vei primi raspuns in alta era. Iar daca mergi la Apele Romane PSD ca sa intrebi de ce Consiliul Judetean PSD incalca ordinul Ministrului Transporturilor PSD nu vei gasi pe nimeni, si asta pentru ca la Apele Romane PSD, omul PSD-ului care inchidea ochii la toate ilegalitatile IN MOD VOIT (acum angajat la Garda de Mediu) este nimeni altul decat numitul Rusu Cristian, un penal care facea campanie pentru PSD inca de pe vremea cand nu prea avea par in cap:

rusu-cristian-psd-neamt-apele-romane

S-ar intreba unii ce e asa mare branza cu balastiera langa pod. Pai ce sa vezi, explica tot acelasi Ministru al Transporturilor PSD la capitolul IV, pct. 4.2:

mt-2

Mai pe romaneste, o balastiera amplasata la o distanta ma mica (INTERZISA!) decat cea specificata in lege poate avea efecte negative, sau catastrofale asupra sigurantei rutiere si a podurilor din apropiere. Acuma nu stim daca starea podului de la Girov s-a deteriorat doar datorita timpului (astia de la PSD, stiti bancul cu timpul?) sau daca a fost timpul plus ilegalitatile comise in imediata apropiere a podului care ar fi facilitat si ele la starea precara actuala. Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa intrebam niste experti in poduri, insa daca ne uitam mai atent la imaginile cu podul de la Lutca (fara a tine cont de orice altceva), parca nu ne mai vine sa intrebam acei experti, asa ca mai bine o intrebam pe femeia de servici de la scoala………cu siguranta stie mai multe despre poduri!

Faptul ca Consiliul Judetean PSD incalca legea Ministrului Transporturilor PSD nu face decat sa demonstreze cum PSD Neamt, in timp ce arata cu degetul spre altii (care sunt exact la fel ca ei!) nu este capabil sa respecte legile PSD………si toate astea in timp ce “presa” ii picteaza ca pe niste “salvatori aproape cinstiti” care vor sa scape poporul de leprele galbene de la PNL.

Incheiem corespunzator, cu o singura intrebare, pentru ca orice altceva nu mai are rost: pe langa rapanul de Arsene, restul care ati traficat influenta, ati decimat judetul cu furturi, evaziune fiscala si alte nenorociri, la puscarie cand mergeti?

Poate la intrebarea asta ne raspund totusi, cat mai repede, niste procurori DNA vaccinati politic!

PS: CU DRAG, PSD………DE LA NOI, PENTRU VOI!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022