Amanta si fosta consiliera a Primarului Carabelea, postarea fantezista si RASPUNSUL NOSTRU!

Fosta consilieră de cabinet a Primăriței Carabelita și totodată TÂRFA de casa a unei instituții acaparata de niște tâlhari PNL-iști (manevrați din spate de vechea gașcă mafiotă a PDL-ului) a ieșit în spațiul public cu o postare înduioșătoare la care unii fraieri probabil că au și pus deja bot (că nu degeaba au votat cu “oamenii corecți” de la PNL strict pe baza de interese și pupincurism):

ss-postare

Și pentru că tot suntem în luna femeii, ar fi păcat ca “adevarul” prezentat in postarea de mai sus chiar de către CURVA PRIMARULUI ce încasa 9.000 lei/lună din bani publici (adica din BANII NOȘTRI și a tuturor nemțenilor) ca să facă nimic altceva decât propagandă ieftină de partid și să își bată joc de cetățenii orașului care îndrăzneau să semnaleze incompetența PNL-istă în mediul online să ramână la stadiul de minciuna (o caracteristică de bază a PNL-ului, de altfel):

1. ZDREANȚA Ioana-Alexandra Anastasiei de fapt nu și-a dat demisia de bunăvoie și nesilită de nimeni așa cum a afirmat chiar ea în postarea de mai sus, cat si conform afirmației făcute de fătălăul Carabelea într-o emisiune a unui rapăn de jurnalist, ci A FOST DEMISĂ în urma scandalului care scotea la iveala multe “nereguli”, însă cu toții s-au înțeles să mearga pe aceeasi poveste cu scopul de a-l “proteja” pe primar atât în fața opiniei publice, cât și în fata propriei familii pentru că dacă primarul ar fi demis-o chiar el în mod direct, ar fi însemnat să confirme, oficial, exact ceea ce v-am arătat noi, așa că ea a trebuit “să își dea demisia singura”…o mangleală ieftină aruncată in ochi tuturor “fraierilor” care au urmărit subiectul.

2. Nu putem sa nu remarcam în continuare tupeul si nesimtira acestei TÂRFE ORDINARE care vorbește în continuare de moralitate pe care o amestecată cu problemele de familie (ca să dea bine la public). Păi măi dragă TÂRFĂ, cum poți tu să afirmi astfel de gogomănii când singurul vinovat de toate problemele tale ești chiar tu? Nu te-am trimis noi ca să te prostituezi cu toți fătălăii de prin institutiile publice sau de oriunde altundeva, ci tu ai facut-o de una singură, de bunăvoie și nesilită de nimeni! Si daca tot vorbim de moralitatea familiala, nu intelegem cum încă mai poți să afirmi faptul ca “ai o datorie morala față de fetele tale” sau cum poti face referire in continuare la o moralitate de orice fel cand tocmai TU, și NU NOI, umblai dezlegată peste tot DUPĂ PULA ca o TÂRFĂ ORDINARĂ ce ești în conditiile în care aveai acasă un bărbat (adica, in ochii tai, un fraier care trebuia să se ocupe singur cam de tot, pentru că tu erai plecată) și 2 COPII MICI (motiv pentru care ai și divorțat, de altfel)?! Nesimtirea ta de a iesi in spatiul public cu astfel de afirmatii depășeste orice limită, însă pentru noi oarecum de înteles pentru că nu auzi în fiecare zi de prostituate care agață bărbați în față la psihiatrie cu 2 acadele!

3. Daca ți-a placut asa de tare activitatea ta de la Primăria Piatra Neamț, cităm: “M-am implicat cu tot sufletul, mi-a plăcut foarte mult activitatea mea la Primăria Piatra Neamț”, atunci de ce ai șters ABSOLUT TOATE POSTĂRILE care aveau legătură cu primăria? Și mai ales de ce ai șters inclusiv postarea de mai jos care nu avea nicio legătură cu primariă, ci doar cu fătălăul de Carabelea?

zdr1

Oricum nu ne așteptam să spui adevarul (pentru ca cel mai probabil ai și ceva probleme psihice) insa, fara ca să îți dai seama (pentru că nici vreo urmă de inteligență nu ai, la fel ca restul analfabeților din PNL), faptul că ai șters toate postările CONFIRMĂ în mod indirect ca tu, de fapt, nu aveai nicio treabă cu activitatea publică de la primărie și nici nu erai foarte încântată de ea, ci doar de statutul de curvă care îi sugea pe toti fraierii care te-au adus acolo strict pe bază de trafic de influență ce te plăteau cu 9.000 lei/luna din BANII NOȘTRI, BANII CETATENILOR, activitatea cu propaganda fiind doar un bonus (tot pentru ei) de fațadă!

Și dacă tot veni vorba din nou de primărie, cand ai de gând să le povestești fraierilor care îti plăteau leafa lunară cam cu ce te ocupai tu inclusiv prin băile instituției? Hai curaj, PANARAMĂ PENALĂ ce ești!

În încheiere te anunțăm oficial că urmează să îți rupem și coastele (VIRTUAL VORBIND!) în episodul 2 acolo unde tu, împreună cu “conexiunile” primarului Carabelea, ați intervenit ca sa îl dați afară pe unul din amanții tăi (cel care te-a căutat la primarie) ce lucra într-o instituție publică strict pentru propria voastră “bunăstare” si pentru propriul vostru “respect”…ca să fie “treaba bună” până la capăt. Și o să le arătăm oamenilor, tot noi, exact cu ce anume te ocupai prin băile primăriei (filmat, cu dată și oră, ca să nu fie discuții), pentru că tu nu ești altceva decât o mincinoasă ordinară!

Sperăm că atât familia, cât și “prietenii” tăi care te-au umplut de like-uri (unii dintre ei strict cu scopul de a te consola ca să ti-o tragă ulterior, pentru ca “este loc”) sunt foarte mândri de tine si avem rugămintea către ei să urmărească pagina noastră în continuare pentru următorul episod care va fi plin de bunăstare si respect!

În încheiere îți urăm succes în demersul tău către instanțele de judecată (un demers eșuat de altfel la care au mai apelat în trecut și alte curve masculine din “presa locală cinstită și necumpărată de nimeni”), și, ca să vezi că tot noi suntem de treabă până la capăt, îți dăm un sfat prietenesc: să mai ai pregătită încă o foaie de hârtie intitulată AUTODENUNȚ ce ar trebui să îți ofere o oarecare clemență în fața unor procurori paralizați, că de erau activi, tu și cu toată gașca ta de fătălăi trebuia să fiți acuma nu la primărie, ci LA PUȘCĂRIE!

Te-am pupat, dragă Ioana…cu limba, de la papuc (ca să nu luăm candida!) și ne auzim din nou cât de curând!

PS: DON’T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME!

tarfa-primaria-pn